Hugo super robota :)
Takie samo Sobie chyba sprawie tylko do stelażu szyby :)
Wiesz co, Hugo - ten uchwyt z Allegro reweluje. Muszę tylko zachachmęcić jakąś kasę żeby mieć na niego...
Ja nie kupowałem na allegro.
jutro 10 h w szkole - masakra... :(
Jezus! A czemu tak?
Ja muszę ogarnąć taki uchwyt. Na razie zapisałem tę zakładkę. A w tej chwili muszę odłożyć coś na paliwo i potem pokombinować z czymś takim. Ale z czasem coś kupię.
A ja w weekend siedzę w domu :( Brak kasy na wachę,a pogoda do jeżdżenia :(
Zmiana planów,jednak gdzieś pojedziemy,ktoś chętny dołączyć?
Jak zwykle nie ma chętnych:( Trudno,sami gdzieś pojedziemy.
ja jestem chetny, ale dopiero teraz.
Co do obejm i dawania gumek to nie najlepszy pomysł bo gumki jednak zawsze są w pewnym stopniu miękkie. Mój patent sprawdzony przez lata i niezawodny to zastąpienie gumy czarną izolacją. Nawijamy sobie odpowiednią ilość na lusterko lub rurkę i mamy twardą mocną powierzchnię o dowolnej średnicy do dyspozycji.
Michalk001 w sumie ma rację z tą izolacją :)
A co do gumy to myślałem żeby ścisnąć ją tak mocno jak tylko się da.
Jedzie dziś ktoś na grilla?
ja chętnie. tylko jeszcze musze do szkoły wpaść na jakieś 30 minut, teraz wróciłem bo mam okienko :) choć ta pogoda taka średnio grillowa jest
a gdzie macie zamiar grilować ?
byłem na cargo, chyba Cie widziałem Clsamg63, jak z pasażerką w krótkich szarych spodenkach jechałeś środkiem :)
Jak ktoś coś kombinuje w okolicy Radomia to ja mogę być chętny :D
Michalk001 napisał:
Co do obejm i dawania gumek to nie najlepszy pomysł bo gumki jednak zawsze są w pewnym stopniu miękkie. Mój patent sprawdzony przez lata i niezawodny to zastąpienie gumy czarną izolacją. Nawijamy sobie odpowiednią ilość na lusterko lub rurkę i mamy twardą mocną powierzchnię o dowolnej średnicy do dyspozycji.
Gumę jak nawiniesz porządnie i przykręcisz do tego uchwyt imho będzie lepiej... Na izolacji będzie w cholerę warstw, które są pokryte klejem, a w ciepłe dni wiadomo jak się zachowuje taka izolacja, więc sądzę, że stabilniej by było na gumie.
Hm, dzięki za rady, panowie. Czuję jednak, że zostanę na razie przy zwykłej nawigacji i modyfikacją jej uchwytu (czyli przy zamierzeniu pierwotnym). Powód? Finanse. A moze na razie nie kupię żadnej navi. Zobaczymy. Ale jeśli będę jej uzywał kilkanaście razy w roku to chyba obejde się ze zwykłą... Tamta ma naprawdę super pokrycie dróg i ścieżek.
Ja się w niedzielę wybieram do Warszawy pod Most Średnicowy zobaczyć przejazd lokomotyw w barwach krajów grających w Euro 2012:
"Przejazdy specjalne:
Holandia, Dania, Niemcy, Portugalia: 26 maja 2012 godzina 11.00, Warszawa – most linii średnicowej – Most Poniatowskiego
Hiszpania, Włochy, Irlandia, Chorwacja: 27 maja 2012 godzina 11.00, Warszawa – most linii średnicowej – Most Poniatowskiego
[u]Ukraina, Szwecja, Francja, Anglia: 3 czerwca 2012 godzina 11.00, Warszawa – most linii średnicowej – Most Poniatowskiego[/u]"
Cytat z intercity.pl
Wpadnie ktoś ? Potem można się gdzieś przejechać.
A Gdzie zamierzasz stanac dokladnie? Odebralem dzis prawko wiec wkoncu moge jezdzic :)