A tam Ty to "stary grzyb" jesteś :D Tobie nic nie pasuje :P
Bartku, co poniektórzy z nas mają już pozakładane rodziny oraz pracują i to nieraz aż 6 dni w tygodniu. Wiec normalną koleją sprawy jest że ten jeden dzień wolny muszą podzielić między przyjemności i dom.
Adastra 13 , dzięki
Pojawia się znów Konewka, tam gdzie mieliśmy jechać ale nie wypaliło. Można tam jechać. Niedziela to faktycznie najlepszy termin jest.
Może zrobimy traskę która była obmyślona kilka miesięcy temu ale wtedy nie udało się zrealizować pomysłu?
Pierwsze słyszę Maru że pracujesz 6 dni w tygodniu ;)
Młody wątpliwa ta trasa,to aż 350km,nie o tej porze roku.
No to dawajcie inne propozycje bo weekend tuż tuż a fajnie by było jak by wszyscy się dowiedzieli trochę wcześniej a nie tak na ostatnią chwilę.
Ok, od siebie jeszcze wrzucę:
-Zalew Zegrzyńki (Nieporęt, Zegrze) - jakieś 28 km od centrum Wawy;
-Kampinos + Sochaczew - w Sochaczewie jest kolejka wąskotorowa a w Kampinosie... wiadomo ;)
Więcej to mi nic narazie nie przychodzi do głowy, tyle już objechaliśmy okolic Warszawy, że wszystkie ciekawsze miejsca są daleko.
Bartolini - pisząc iż coponiekturzy tak pracują ( 6 dni w tyg.) nie miałem akurat na myśli samego siebie. Nie jesteśmy jedyni w grupie.
nie miły artykulik (wiadomość)
Przez rok nie zrobisz prawa jazdy na motor! Luka w prawie!
http://motoryzacja.interia.pl/prawo_jazdy/news/przez-rok-nie-zrobisz-prawa-jazdy-na-motor-luka-w-prawie,1716230
Co z ta niedzielą? Jak by była taka pogoda jak dziś to warto gdzieś pojechać :)
No warto, myślcie coś i rzucajcie propozycje.
Przecież padły propozycje, tylko nikt nie pisze czy są ok. Ciągle tylko proponuje a nie ma od nikogo odzewu, żadnych konkretów. Dałem propozycje nad zalew Zegrzyński i Kampinos + Sochaczew. Nikt nie odpisał na tego posta. Trzeba jasno powiedzieć "ok jedziemy do Garwolina (przykład) zbiórka o 10 przy Zachodnim", bo jeśli się będziemy umawiać jak do tej pory to do końca roku nigdzie nie pojedziemy... Panowie, konkretne miejsca i godziny zbiórki oraz miejsca docelowe.
Rozwinę temat swoich propozycji, będziecie mieli cały dzień by coś wybrać, ew. dać swoją opcję:
Wariant 1: Warszawa - Leszno - Kampinos - Sochaczew - Nowy Dwór Mazowiecki - Nieporęt - Warszawa - 150 km.
Wariant 2: Warszawa - Leszno - Nowy Dwór Mazowiecki - Nieporęt - Warszawa - 108 km.
Zbiórka o 11 gdzieś w centrum. Co wy na to ?
A może zrobimy objazdówkę zalewu zegrzyńskiego?
Może być, tyle, że trzeba będzie jechać na Wyszków bo dopiero tam most jest, jak na mapce:
A o której startujecie? Ja być moze byłbym wolny od ok 15.00. Wiem, trochę późno ale jakbyście kordonem byli jeszcze w trasie to może jakoś bym dołączył...
ja raczej odpadam, muszę skuterki zabezpieczyć na zimę, stoją pod blokiem więc trzeba kozystać z oststnich dni pogody i conieco porobić coby zimą mozna było jeździć i nie było przykrych niespodzianek, zresztą obiecałem ze odwiedzę sąsiada w szpitalu (wiechał motocyklem w autobus i teraz go powoli składają)
http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,motocyklista-ciezko-ranny-po-zderzeniu-ze-quot-179-quot-,257844.html ma na imię Łukasz, do tej pory nie doszedł do zdrowia , ale to był tzw. "mistrz prostej" - przestroga dla nas ...
ok ja jestem wolny i mogę się spotkać, podajcie tylko miejsce i czas
Pytanie z innej beczki. Może dziś ktoś chce pośmigać? Pogoda wyśmienita, ja lece za jakieś 20 min, numer w profilu a teraz można pisać tu lub na gg ;)