Graf w pokoju

Witam mam problema ;]

Mianowicie kumpel będzie mi małował na ścianie graffiti w pokoju oczywiście on umieć tylko pisać ale nie umieć robić rysunków… Ale pisze naprawde pięknie i zna się na rzeczy
Kocham Hip-Hop i taki styl macie jakieś pomysły co może mi napisać na ścianie związanego z Hip-Hopem ;]
Myślałem o Napisię SZACUNEK LUDZI ULICY takimi literami jak ma Peja na tatułzu co o tym sądzicie dajcie swoje pomysły

Może po prostu “Hokster’s room”? :stuck_out_tongue: Ja bym chciał coś takiego ale mam tapete :smiley:

NWNS - NIe wszystko na sprzedaż

Czcionka z GTA SA jest taka w klimacie…

Może zaproponuję tak mało oryginalnie, ale fajnie by było takie porozrzucane hasła Rap Graffiti Breakdance Hip-Hop itd.
Skrót od regionu z jakiego pochodzisz (chociaż nie wiem, że łódzkie ma jakiś fajny skrót).

może jeszcze branżowe firmy, np. Prosto, PLNY, CLINIC, MASS itd. ich oryginalnymi czcionkami…

Możesz zamówić niedrogo tapetę w dowolnym rozmiarze ze swoją grafiką, np. na kompie coś zajebistego stworzyc, wysłać im, nalepić, potem na tym ewentualnie jakieś hasła… Tak pełniej by było… Klimacik :smiley:

ee tam to nie będzie takiego efektu… ja małowałem kumpeli jej ksywkę;) wyszło mi tak
http://nasza-klasa.pl/profile/7419935/gallery/61