Hej :mrgreen:
Jestem szczęśliwym
posiadaczem Gilery Stalker. Jak na razie w moim ‘cude??ku’ wymieniłem tłumik na jakiegoś Giannelli. Mam do wydania jakieś 1500 zł. Co opłaca się wymieniać ? Wariator ? Sprzęgło ? Nie chciałbym wymieniać cylindra ( docieranie itp. fu :-/ ) Jeżelimożecie podajcie konkretne nazwy za co bardzo dziękuje. 1000 zł przeznaczam na mechanike, reszta idzie na optyk?, ja proszę Was o mechanikę ![]()
Ja ustaliżem coś takiego :
Kręciec ssący RMS
łożyska wału i simmeringi Stage6 –HQ Teflon
Przeciwtalerz wariatora RMS
Sprzęgło RMS Racing Pro
Wariator Polini Super Speed
Wentylator wariatora Polini Evolution
CO o tym myślicie/ podajcie swoje propozycje
Za wszystkie serdecznie dziękuje.
Ja bym zmienić wydech na jakiślepszy, Yasuni Z lub coś z tej pułki, wariator malossi multiwar sprzęgło S6 i dzwonek wing cooler
PodLy napisał:
Ja bym zmienić wydech na jakiślepszy, Yasuni Z lub coś z tej pułki, wariator malossi multiwar sprzęgło S6 i dzwonek wing cooler
Kurcze z tym będzie problem, ojciec mi nie kupi 2 wydechu w ciągu miesiąca....
Jeżeli kupiłbym reszte tego co polecasz, to ten mój wydech strasznie by 'hamoważ' resztą ?
No to trzymaj ten, kup sobie Wariator Malossi MHR albo Mulitwar, Albo Betelle Varimax (około 500zł ale najprawdą świetny efekt), sprzęgło polini 2G (nie orientuje się w kosztach) i jakiśdobry dzwon, do tego koszta regulacji (sprężynki sprężyna rolki).
PodLy napisał:
No to trzymaj ten, kup sobie Wariator Malossi MHR albo Mulitwar, Albo Betelle Varimax (około 500zł ale najprawdą świetny efekt), sprzęgło polini 2G (nie orientuje się w kosztach) i jakiśdobry dzwon, do tego koszta regulacji (sprężynki sprężyna rolki).
Dzięki wielkie ;) Na pewno coś z tego wybiorę.