Witam! Mój skuter to gilera runner sp. Kupiłem ją w salonie w 2007r. Setup: Cylinder Metrakit Pro Race II Waż Doppler Endurance 2003 łożyska SKF C4 teflon Wydech DPR TEAM 06 Gaźnik Keihin 21mm Stage6 Kręciec MHR prosty Zawór Stage6 by moto tassinari Filtr powietrza malossi E13 Wariator Malossi MHR Pasek Polini kevler Sprzęgło Stage6 Dzwon sprzęgła Stage6 wing cooler R/T Zapłon Stage6 Kill switch Pompa wody bosch 20l wody/minute Druga chłodnica Obecnie silnik jest w szwabi na regulacji na hamowni. Foty: Narazie ze starym zapłonem i wydechem i bez kilswitcha. Pozdrawiam! Panthelion
Pati, pochwal się tym jaki masz solidny model Runnera (mam na myśli to co działo się gdy na liczniku było jakieś 2500km :P). Zobaczymy co wymodzisz z tego twojego kibelka :P. Planujesz jakiś optyk :>?
mechanika imponująca :mrgreen: Jakie są jej osiągi i ile ci pali? zrób coś z optyki i daj foty!!
Gilerka żadna, a i mechanika na wysokim poziomie. Jak silnik wróci to daj znać jaki V-max i przyśpieszenie. Pozdro.
OMG to kosmos będzie :] SPokojnie na dragach mozesz tym się wozic ;p
Nie planuje żadnego optisza. Skuter ma był maksymalnie niepozorny-taki wilk w owczej skórze. Już mówił że nie będą sprawdzać v-max bo dla mnie to tylko katowanie. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że przed regulacją osiągać 125km/h bez specjalnego piłowania Pozdr Panthelion
Powiem ci, że moja Gilerka na Pata Negrze leciała jakieś 140km/h (w dwie osoby, realne :P), na liczniku bylo 16km/h :P. Tyle, że ja wtedy nie miałem zapłonu odpowiedniego i w niektórych przedzialach nie było to co powinno był :P. Przy v-max będzie taki wiatr, że nie złapie ci temperatury (predzej jak już się zatrzymasz). Tak jak wspomniałem wcześniej, czekam aby zobaczyć jak ci ten kibelek będzie jeździć xD.
plany były bardzo ciękawe co teraz aktualnie dzieje się z tym monster skuterem :?: :?:
karp, o ile pamietam ze s.com zatarł cylinder raz czy dwa heh Remik spier… porting i ogólnie były problemy. Nie wiem jak jest teraz