Gilera Runner Black-Red

Siemano przedwczoraj zakupiłem ten cudowny skuter w olsztynie w sklepie z markowymi skuterami… Gilera runner cala czarna + czerwone dodatki (felgi i maska kierownicy) bialy spojler… 2004r przebieg 16 000 km Dalem za niego 3400zl. Silnik jest w bardzo dobrym stanie super chodzi ale wyglad jest w lipnym stanie poprzedni posiadacz tego skutera nie dbal o niego Uwarie ktore muszę zrobić w nim miejsce na akumulator (schowek pod siedzeniem) cale rozwalone!! - Kurier z nowym będzie jutro lub pojutrze :slight_smile: dziura w błotniku (można zdjac caly :P) akumulator zepsuty – Juz kupiłem nowy i jest zamontowany opona tylnia łysa jak kolano - Juz kupiłem i zmienili mi w serwisie samochodow Linka predkosciomierza - Jutro będzie Cieplota silnika (wskaznik w liczniku) nie dziala !! nie mam pojecia co jest z tym Nie ma przedniego lewego klosza kierunkowskazu Raczka spojlera polamana - Juz sklejona Noi to by bylo na tyle jest duzo awari muszę je wszystkie zrobić trzeba na to oczywiscie duzo czasu i trochę pieniedzy :wink: skuter super chodzi jest tuningowany zauwazylem w nim dopiero Tlumik LeoVince ScOoT Soczewki z przodu za 140zl na mielochu Ryfle Skuter fajnie się zbiera na poczatku ma mula 5-20km/h a pozniej rwie ręce muszę dzis zdjac dekiel przekładni sprawdzić czy cos w nim jeszcze siedzi jakieś wario sprzeglo albo cos vmax wynosi gdzieś okolo 90km/h przyspieszenie super… Fotki dodam jak zrobie Mam jeszcze pytanie chciałbym zagadac do kogos kto tez posiada gilere runner Gileriarze pisac mi swoje gg xD moje 10813334

HEHEHE" zauważyłem w nim DOPIERO tłumik LeoVince" :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Właśnie się zastanawiałem dlaczego tak niska cena… A jak ma muła na starcie to wsadź inne sprężynki sprzęgła. I foty jakieś daj…

Zauwazylem w nim jeszcze amory przednie Buzzetti ale niewiem czy to sa seryjne ;p wyglądaja na nowe to niewiem i gaźnik Dellorto ale tez niewiem czy to seryjny heh… Mam problem z fotkami poniewaz kabel USB mi się gdzieś zapodzial najwyzej wezme cyfrowke i zrobie foty jeszcze dzis ;p

W runnerkach niemal wszystkich seryjnie były dell’orto. Albo 12mm albo 17,5. Amortyzator buzetti ? od kiedy buzetti produkuje lagi do runnera :lol: :lol:

Na bank masz Dellorto. 17,5 są tam w jakiejś limitowanej serii, tak jak Sunnego15.