ps sorry źle wyczytałem ty tam jako ostatni się wypowiedziałeś w tym temacie
No projekcik konkretny, jak myślisz ile uzyskasz KM??
Ok. 22KM może trochę więcej :P.
Ciężko tak zgadywać bez wykresu z hamowni. Niestety w pobliżu nie mam żadnej hamowni a szkoda mi kase żeby wysłać silnik tylko na hamownie (może kiedyś przy okazji :P).
edit:
Wczoraj wrócił mój Hebcio w lśniącym chromie :->.
Jak się podoba :-)?
Trochę brudny bo musiałem go całego wymacać :-P.
Oprócz tego popracowałem trochę nad czaszą, a kumpel dalej modził za dupek :-).
Jeszcze jest trochę pracy przy czaszy :-P. Trzeba przerobić kierunki, wpasować lampę, po szpachlować no i wygładzić :-P.
hobcio fajny w tym chromie a nad czahą jeszcze sporo pracy al dasz rade
jeszcze trochę masz pracy nad czaszą, a chrom naice tylko szkoda ze go tak wymacałeś i nie ma tego efektu całkiem
To jest Hebo Racing?
Jasiu226 napisał:
To jest Hebo Racing?
Wydech to Hebo Manston Racing V.
Właśnie mi o niego chodziło Ale zapomniałem pełnej nazwy… Kiedy silnik złożyszł
Hej!
Fajny chrom, ale dzieciaczki… to nie hebo V ale hebo IV
Pozdr
Super projekt najlepsze jest to że dużo rzeczy robisz sam i nie wyszedł kolejny skuter "który kupił ojciec matka dała kasę na tuning a syn rozbił " . Jóż nie mogę doczekać się końca.
[quote="Z czego są te tłoki, że są czarne? [/quote]
Tłoki są teflonowane dlatego są czarne ale wiem czy to są wissecoś i czy są kute. Jak kute to z jakim pasowaniem.
Pełny podziw dla ciebie że chce ci się grzebać w skuterze skoro masz SM 125. Trzymam kciuki nad skończeniem prac
No więc dzisiaj kolega przywiózł mi poszpachlowane plastiki :).
Jutro zawioze dwa na lakiernie i przywioźle reszte. Wtedy zaczne ją składać powoli :).
A dwa dlatego, że przy czaszy muszę mała poprawkę zrobić (przyciąć kawałek plastiku i podpszpachlować w jednym miejscu bo ubytek jest malutki :P).
no no więc projekt zbliza się do konca
wow wow wow, nie no, kolego przednia czasza i za dupek to normalnie bez komentarza… profesjonalna robota, mam nadzieje że prace będą się szybko posuwały i zobaczymy szybko efekt! szacuneczek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ta czacha i zadupek to normalnie masakra :shock: Wypas po pas :lol:
A i setup też niczego sobie
Odebrałem dzisiaj plastiki które wcześniej oddałem do małowania :P.
Jak będzie jakieś ładne słoneczko to zrobie fotki przy naturalnym świetle :).
no czaha i nadkole na fotkach wyglądaja profeska ale czy tak samo jest w rzeczywistości bo na fotach to wszyskto lepiej wychodzi
Fotki lakieru w słońcu :).
tylko pozazdroscic projektu
Mi osobiście kolor się nie podoba