gilera runner 180

witam.mam do kupienia gilere runner 180 z 2003 roku z papierami za 700zł z transportem.opłaca się?jest ona z holandii. ile by mnie wyniosło przetłumaczenie i rejestracjaża skuter jest do małowania a silnik podobno bdb.proszę o odp :wink:

za 700zł?? Opłaca się i to bardzo. Bd mógł nawet zarejestrować na 50ccm jak dobrze pokombinujesz. Myślę że w 1500zł zamkniesz tą rejestracje :slight_smile:

To chyba nie ten dział!!

a to jest silnik 4t,i co mi powiecie o tym silniku?

Dobry i szybki. Trwały.

powiem tak. Chcesz zapieprzać ? Szukaj 2t :smiley:
ale 4t również super sprzęcik

na twoim miejscu ściągnął bym go na handel chyba że ci się spodoba i go sobie zostawisz

bo ogólnie miałem kupować cbr 125 :slight_smile: to jak myślicie kupić i go zostawić, czy kupić pomalować sprzedać i kupić cbr 125?

decyzja należy do Ciebie. My Ci nie powiemy …

ale jak za te pieniadze to raczej go kupie i będę próbował zarejestrować na 50 a jak mi się nie uda na 50 to sprzedam raczej :wink: ona jest z 2003 roku i ma 16 tys ponad,dużo czy mało jak na ten rok? i to na wtrysku czy na gaźniku jestą

jeśli 2 t to 25k km można zrobić a jeśli 4 t to jak się dbało to można nawet 70k km zrobić :stuck_out_tongue:
to jest wersja na gaźniku

na pewno na gaźniku. Ja mam 180 2t i mam 35tys przebiegu i ma jeszcze kopa nieludzkiego

Kup go i jak ci się spodoba to sobie zostaw, a jak nie to na chandel, ze 2-3 tysię zarobisz.

dobra to raczej go kupuję :slight_smile: a i mam jeszcze jedno pytanko jak kupuje skuter z holandi lub niemiec to co muszę mieć?jakie kwityłżeby go bezproblemowo zarejestrować

Raczej na fakture można rejestrować.

ale umowe normalnie z nim spisuje? to jest prywatny koleś to on chyba nie może faktury wystawić.
to jak z tymi papieramiż