Giełda - akceptacja postów.

Czemu zaden z modów do giełdy nie zobaczys Od kilku dni wiszł 2 tematy z postaami “oczekujacymi na akceptacją”, ale widać nikt nie potrafi się nimi zają?. :roll: zróbcie coś z tym

Właśnie. W ogóle po co było robić akceptacje, jak nie ma kto się tym zająć Nie można tego usunąć?

Albo np. wybierzcie jedną osobą odpowiedzialna tylko za giełdę…

dokładnie, po co ta opcja skoro, mało kto akceptuje te ogłoszenia :roll:

Po to to jest żeby osoby które przychodzł na forum tylko w celach ogłoszenia się nie mogły wysyłac ogłoszeń to raz, a dwa jak coś nie jest zgodne z ustaleniami jakie panują w tym dziale to po prostu się tego nie akceptuje, prosteż

To nie można wtedy usunąć tego posta ?

Denerwuje mnie to dałem ogłoszenie czekałem na akceptacje chyba ze 4 dni a po pierwszym dniu dodałem cenę bo nie było ( a taki jest warunek :lol: ) poczym ktorego dnia z kolei patrze a moje ogłoszenie zostało usuniete :-/. Na tym forum jestem codziennie i źledze poszczególnetematy i nie wiem dlaczego trzeba tak długo czekac na akceptacje o ile w ogóle ktoś to zaakceptuje…

ponieważ po prostu modom wyskakuje jakiś błąd i niestety nie mogę nic zrobić

No to jak jest problem z tym akceptowaniem to znam rozwiązanie :lol: Bez akceptacji ,a jak coś nie będzie zgodne z regulaminem to usunięcie ogłoszenia albo warn. :wink:

Ja już ponad tydzień temu dałem ogłoszenie i do dziś nie ma akceptacji. Jestem za tym aby w ogóle to usunąć albo wybrać jedną osobą niech zajmuje się giełda i tyle.

Popieram! Giełda do jak na razie najgorsze co może był na tym forum, bo nic nie da się praktycznie sprzedać, czy kupić…

MODZI AKCEPTUJCIE OGŁOSZENIA !!! :573: :evil:

Marian napisał:

Ja już ponad tydzień temu dałem ogłoszenie i do dziś nie ma akceptacji.

Ja dałem ogłoszenie już grubo ponad tydzień temu i do teraz nic :-/

Marian napisał:

Jestem za tym aby w ogóle to usunąć albo wybrać jedną osobą niech zajmuje się giełdą i tyle.

Ja też tak byłoby najlepiej.

Ja mogę się gieldą zajmować:-P

Giełdą zajmować może się każdy… Wystarczy wchodzić raz na dzień na forum i kliknąć co trzeba :stuck_out_tongue:

Nie mam nic przeciwko aby zostac takim modem do spraw gieldy. :smiley: :mrgreen: Ale zaunwazylem ze mody jakos nie pracuja zbyt ostro teraz na forum.

Nie wiem jak wz ale pewno wieksośc modów chodzi do szkół ponagimnazjalnych czyli trochę zapieprzania ma. Sam chodze do 1LO i wiem ile to nauki :confused:

He he :slight_smile: A ja chodzą do II gimnazjum więc mogę był modem :smiley:

ja chodze do 1 liceum ale w angli i tu mam strasznie mało lekcji dziennie (max5) i tu prac domowych nie zadaja egzaminy sa bardzo zadko wiec praktycznie co przychodze ze szkoły to siadam do kompa

Heh - lepiej niż u mnie w gimnazjum :lol: Chyba trochę odbiegamy od tematu… :?