W tym poście chce zapytać się jak stuningować mój skuter(Generic Cracker) Co pierwsze założyć ( bo nie znam się na tuningowaniu a moje osiągi mnie nie zadawalają i chciałbym je poprawić) mam 1000zł na części Odrazi jak był cie mogli to zarzućcie linka do poszczególnych części.
Jest temat co po kolei tuningowć. Ile Ci teraz lecię masz zdjęte blokady? Najpierw zmień wydech i wario
No i leci warn.Po to został zamieszczony jeden z podklejonych tematów ,żeby nie było tego typu tematów.Widać nawet nie szukacie ,a tutorial akurat masz trochę wyżej. O poszczególne części możesz zapytać w dziale To czy tamto? oczywiście jeżeli nie było wcześniej tego typu pytań. Typhoon13
Mam zdjęte blokady i na moim liczniku lapie ponad 70km/h ale to jakieś 60 w rzeczywustosci zapewne. Typhoon13 - wiem ze jest taki temat jak po koleji tuningowac ale tam nie jest opisany moj skuter i jak najlepiej stuningowac moj sprzet i jakie części a jeśli jest proszę zacytuj
to trzeba trochę pomyśleć nikt nie będzie opisywać specjalnie dla ciebie kolejność tuningu skutera jaki posiadasz kolejność się nie zmienia w skuterach najpierw wydech potem wario i będzie śmigać myśleć chłopaki!!