Gdzie można kupić wydech arrow extreme (linki ze sklepami)

Chciałbym się dowiedzieć gdzie można kupić wydech arrrow extreme (bo nie mogę znaleść:( ) :stuck_out_tongue:

szukaj gdzieś na www.scooter-center.com tylko przesyłka przeliczając na Zł to 70zeta chyba

Jakoś patrzyłem na firmy i nie ma :cry:

no to szukaj na Ebay. Tam może znajdziesz… gdzieś na całym świecie jest taki wydech na sprzedaż.

LINK Tam mają jakieś arrow-y ale nie wiem czy ten model który cię interesuje Mógłbyś też napisać do np. mielocha czy by ci nie ściągnęli na zamówienie

To jednak napisze do mielocha, bo tam nie ma extreme, a jeszcze powiedzie mi czy ten extreme jest na jakim poziomie pod względem osiągów :?: porównując go do innych wydechów :?: :?: [ Dodano: 2008-06-15, 12:52 ] A jak napisać do mielocha (pewnie na maila) osobiście wolałbym zadzwonił, jak lepiej zrobić ?? :-/

poszukaj na sklep.mieloch.pl

na sklepie nie ma (podobno mogę sprowadzić) tylko nie wiem czy do nich napisac maila czy zadzwonic a jak wy robicie o ile zwracacie się do nich (moze na forum napisać) :roll: :?:

wejdz na stronę sklepu i tam po lewej stronie, zjedz trochę w dół i jest “kontakt” tam wpisujesz imię nawzisko maila i treść. Ja pytałem parę razy i odpisują w miarę szybko;)