Witajcie:) Potrzebuje pomocy! Szukam od ponad tyg. Ofert sprzedaży Moto Magnus T-rex, Kingwaya Touran albo używanego Peugeota Citystar wszystkie w 50ccm. Co do Magnus i Tourana nigdzie ich nie widzę a nowego raczej nie dostane a CityStar nowy jest cholernie drogi Dlatego szukam uzywki. Jeśli macie jakiś namiar na te Trzy Modele dajcie znać błagam
O T- Rexie i Touranie zapomnij ! Importerzy tych pojazdów już dawno są nieobecni na polskim rynku , T-rexa widziałem na OLX-ie jakieś pół roku temu ktoś sprzedawał , cena dobra była ale kupa roboty przy nim by była a części zamiennych do tego modelu już prawie nie ma. Jakościowo gówniane te modele były i szybko się kończyły, “bełgota” szukaj po portalach czasami się pojawia - trzeba trzymać rękę na pulsie.
Tak myślałem… a powiedz Mi czy opłaca się kupić kymco dink 50+ bo wizualnie mnie nie powala ale miałem wcześniej euroboya i szukam czegoś w tych rozmiarach
bet&win 50 jest duży
Kymco New Dink 50 - ma wady i zalety jak każdy skuter. Jest duży , sympatycznie się prowadzi , sporo można wpakować do schowka pod siedzeniem , słabo jeżdzi , ciężko tuningować ( tzn. dużo pieniążków trzeba wpakować żeby te 10-20 km/h było szybciej) , dostęp do części i serwisu dobry , przy odpowiednim traktowaniu bardzo mało awaryjny. Wygląd to już kwestia gustu a o tym się nie dyskutuje.
słabo jeździ bo to 134kg chyba, a to ze 30kg więcej niz bet&Win. W sumie powyżej 100kg to już pidziesiony słabo jadą.
Super dzięki Panowie rzucę okiem na betwina a co do słabej jazdy to on naprawdę nie musi gnac ale wygodny już tak😁 jeśli przyjdą Wam jakieś pomysły na dużą 50 chętnie zerknę wielkie dzięki jeszcze raz😁
Zgadza się 3,5 KM 4T nie pomaga , Bet & Win 5,5 KM 2T przy mniejszej wadze pozwala przekroczyć magiczne 60 km/h. Byłem ostatnio w Motor-Landzie gadałem z mechaniorami da radę pogonić new dinka ale rozmowę zaczynamy od 1500 zł w zwyż
A tak przy okazji nowego New Dinka już chyba nie kupi się w Pl. Cena też była konkretna ponad 7000 zł z tego co pamiętam.
Trafiłem tego na Olx za 5500zl z 2015r czekam na odp czy jeszcze go ma😁 i tak będę go oddawał do jakieś firmy żeby mu pomogli jeździć lepiej😁
Dokładnie tego😁
na seryjnym BetWin50 bez blokad jechaliśmy we dwu no i ja 100kg, kumpel ze 110kg i licznikowe 75 robił lekko.
Hej pisałeś coś o mechanikach z motor landu że mają jakiegoś dinka 50? Dobrze zrozumiałem?
nie. przeczytaj jeszcze raz.