Siema podpowiedzcie mi gdzie tu można kupić jakieś dobre opony do skuterka (tzn. Pirelli,Michelin itp.) w Chełmieć lub do 20 km od Chełma(od razu mowie ze lublin odpada)
elo, miaszkam w chelmieć i muszę cie rozczarowac bo duzego wyboru niema. kup sobie oponki na allgro, mielochu lub jakims sklepie internetowym z oponami. bo na necie taniej i wiekszy wybor. gdzieś kiedys w wulkanizacji byly tam kolo ronda na rejowieckiej ale czy sa na 100% to ci nie powiem
tak myślałem ten Chełm to dziura jednak jest ;p mimo wszystko dzieki
Hehe najlepiej to przyjedź do Lublina, na pewno coś kupisz ;))
tylko lipa trochę bo dojazd + ta opona będzie mnie kosztówało tyle co opona przez neta;] z wysyłką
Co ty, PKSem za 5zł pewnie dojedziesz w 2 strony 10zł :PP i opona nie wiem jaką chcesz kupić ale pewnie jakoś +/- 100zł
Veis napisał:
i opona nie wiem jaką chcesz kupić ale pewnie jakoś +/- 100zł
100zł to taka marna opona.
w atala hacker w tym skuterze opony to bodajże 130/70-12, takie opony o ile chcesz kupić dobre to ceny mniej więcej od 150zł się zaczynają. Kup na miećl.ochu sobie oponkę, w sklepie cena będzie podobna lub nawet droższa (zależy od sklepu) a sam mówisz że nie ma gdzie kupić bo lublin odpada, za przesyłkę zapłacisz 20zł, to nie aż tak dużo ;p