Witam ,poszukuje elektryki całej wiązki najlepiej do Motoroweru KINROAD XT50-20 GB Street Wezyr, motorower kupiłem z sypiącą się wiązką elektryki że czego się nie dotknie z przewodów to sypią się kruszą się w ręku ,i teraz potrzebowałem bym nową kupić i teraz problem w tym iż nie wiem gdzie kupić taką wiązkę na allegro są podobne ale wahają się w cenie od 45 zł do 110 zł lecz nikt z sprzedawców nie jest w stanie powiedzieć czy do mojego motoroweru będzie pasować a nie chcę pakować kasy w błoto więc proszę o kogoś kto wie gdzie można kupić ową wiązkę najlepiej linki proszę podawać.
Dziękuje i Pozdrawiam.
Najlepiej u producenta - może tutaj?
http://www.honlingmotor.com/
A byleś na tej stronie ?,sprawdzałeś czy jest taki model.zapewne nie tylko z kieszenie podałeś ową www,niema w ogóle kinroand marki.
Czy niema Tu nikogo Kto może mi pomóc,w większych miastach macie sklepy zapewne i możecie się zapytać ja niestety mieszkam na zadupiu i nic nie ma sklepu z częściami motorów i skuterów.
Z tego co ja widzę jeśli mówisz o tym modelu co wygoglowałem,
to jest taki sam jak junak 901, barton fighter, barton sprint itp.
Więc wiązka powinna pasować;)
A gdzie Kupić taką wiązkę ,może by pasowała tylko że wezyr ma wyświetlacz zmiany biegów po lewej stronie wbudowany w prędkościomierz,ale zawsze sprawdzić można.
Instalacja elektryczna nie pasuje od Zipp Naken/Benzer Shaft/Barton Fighter-1
Barton Fighter 1 50 4T
Benzer Shaft 50 4T
Zipp Neken 50 4T
Proszę o inne Powiązania.