Wczoraj zakupiłem modul zaponowy do mojego quantuma z 2007 i niezbyt milo zaskoczyly mnie osiagi skuta po wymianie owej części. Przyspieszenie nic nie wzroslo (nawet bym powiedzial ze zmalalo), zrobil się bardziej mulowaty a max wzrosl bardzo niewiele bo ok 5-10km/h. Wydaje m się ze problem lezy w gaźniku poniewaz kiedy jade z dosc stromej gorki i predkosc dochodzi do 60km/h to mu tak jakby paliwa zamało dochodzilo . Zauwazylem ze jest na nim plomba czyli cos tam musi byc zablokowane.
NO i coś? POszukaj sobie o blokadach w chińskich sqterach i się dowiesz DO MODUŁÓW - UWAZAM ZE TEMAT DO ZAMNKNIECIA I KOSZA
a na tym formu można piszał o takich złomach jak zip qantum??odblokuj go ale bez bloka prędkość max wynosi 65
ovetto, co ty właściwie wnosisz do tematu??
no a co jak pisze pojebane tematy!
Trochę was nie rozumiałem. Nie bijcie kablem od livebox’a (jak dzieci neo) autora tego tematu. można powiedzieć, żeby poszukać, albo coś, więc po co np. ty ovetto dodajesz swoje 5grę Może na jednoslad.pl nie siedzą długo, ale nie wydaje mi się, żeby to nie było forum dla posiadaczy chińczyków. Skuter jest skuter…