Gas Box w Aprili RS80

Chciałbym się dowiedzieć jak w temacie pisze czy jest to możliwe bo z tego co czytałem w internecie to tak ale chciałbym zasięgnąć waszej rady.

jest mozliwe gaboxy sa uniwersalne zazwyczaj jeden wezyk wpina się po podcisnienie albo do krućca

Tak tak to juz wiem bo przeczytałem pare postów na ten temat. A tak przy okazji bo nie znalazłem zadnego takiego postu i nie chce zasmiećac forum Jaki gas box jest najlepszy?
Malossię Stage 6? Poliniż czy Top Racing?
Bo z tego co czytałem to Malossi ale chciałem się w pewnym stopniu upewnic.
Ps: ReKoRd masz piwko.

Ciekawym Gasboxem jest Stage6, Malossi trochę gorzej wygląda ale jest równie dobry.

Własnie tez myslałem na Stage6 bo o nieboo lepiej wygląda tylko z tego co czytałem nie daje takich zmian jak Malossi czy to prawda?

Co do stage6 to niejestem pewiem czy dziala ale ja ci mogę malossi polecic ten gazbox naprawde działa

Spoko to kupie ten Malossi przynajmniej bede mial pewnosc ze cos da bo i tak w RS-ce go nie będzie widać. A jest to prawde ze czym krotszy wezyk tym więcej da czy to tylko kolejna bajka osoby ktora się nie zna a wypowaiada się na temat :?:

to chyba takiej rożnicy nie zrobi to jest bajka jak wiekszy filtr paliwa do skutera

hehe spoko i dze jeszcze raz :slight_smile:

Ps: nie do skuterka tylko motoroweru ->scigacz :wink: :stuck_out_tongue:

Co ty nazywasz ścigaczem :smiley: to jedynie może być motorower :stuck_out_tongue: ale nie to już 80ccm czyli motocykl… Ale na pewno nie ścigacz :stuck_out_tongue: jedynie pseudo ścigach :wink:

Jedynym GasBox’em co coś daje jest malossi inne nic nie dają kompletna strata kasy :-/ a malossi fajnie wygląda podczas jazdy gdy się kurczy :wink: sam takiego mam ale zakładałem go razem z innymi częściami więc nawet nie wiem czy sam coś dał … ale kolega założył do Derbi Senda i odczuł zmiany nie duże ale odczuł po prostu lepiej wchodził na obroty :slight_smile:
Pozdro…

Odpowiedź udzielona. Jbc niech założyciel napisze to się odblokuje
Wino