gas box malossi !!!!

Witam wszystkich na forum jestem nowy i wychodzę z pytaniem jak złożyć gas box małossiłę? nie dostałem instrukcji

michal1994 napisał:

Witam wszystkich na forum jestem nowy i wychodzę z pytaniem jak złożyć gas box małossiłę? nie dostałem instrukcji

http://jednoslad.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=106&Itemid=34 kolego podstawy masz tu jak cos to pytaj :D

co trzeba zrobić ze złotą śrubką dołączoną do zestawu ???

michal1994 napisał:

co trzeba zrobić ze złotą śrubką dołączoną do zestawu ???

Ona jest po to, żebyś mógł podpiąć gazboxa pod kruciec.
Jest to lepsze rozwiązanie, niż pod podciśnienie, bo gazbox lepiej spełnia swoją rolę.

tego gas boxa trzeba wymieniec co jakiś czas :?: jeśli tak to co się stanie jak nie wymienie :?:

Po co chcesz wymieniać? Nie trzeba!

wydaje mi się że on myśli że gaz box to jak NITRO ;p i że trzeba uzupełniać jak w NFS;p

wiec GAZ BOXA się nie uzupełnia ani nie wymienia… on służy tylko do wychwytywania paliwa jak jest za dużo i potem wstrzykniecie go jak jest za mało…:wink:

Teraz ja mam problem:P wystarczy, że podłącze gasbox do podciśnienia lub pod króciec. Czy trzeba do podciśnienia i krócca narazł:D Insturkcja jest dosyc chaotyczna jak dla mnie:D

Albo jedno, albo drugie

chwila… ja mam u mnie w jmstarze 3 przewody podciśnienia…jak chce zamontować puche to pod który przewód go podłączyć??? bo mi się zdaje że u mnie jak wyciągńe jeden wężyk i podłącze tam gas box to coś się spier**** :-? pomóżta :stuck_out_tongue: