Focus by Woli

Chciałbym pokazł wam mój skuter jakim jest keeway focus z 2005r. Zmian w silniku na razie zbyt wielkich nie ma. Zrobione jest kilka drobnych akcentąw stylistycznych takich jak:
:arrow: brewki
:arrow: niebeskie podświetlenie zegarów
:arrow: siatka we wlotach
:arrow: neony w przedniej czaszy
:arrow: lusterko żezka carbon
:arrow: brak przedniego błotnika

Planuje zrobić:
:arrow: sportowy tłumik
:arrow: wario
:arrow: sprzg?o
Co do modelu i firmy części to się pomyśli

Dobra koniec gadanie czas na fotki:

Narazie to tyle, czekam na komentarze i propozycje

Powiem tak nie mogę zbytnio go ocenic bo sa ciemne zdjecia :expressionless: zrob nowe i wkleij ;] poczekamy ;] :idea:

Fakt, zdjęcia lipne ale tą naklejke mielocha zd??yżem zauważyć :slight_smile: Daj lepsze fotki :slight_smile:

skuter praktycznie seria

LOl gdzie są te brewkiż??? Te niby czarne brewki to ma każdy Keeway Focus :evil:

Ziomek podoba mi się twój kiżej, mechanicznie może seria ale silnik w nienagannym stanie (wiadomo kto się nim zajmuje :mrgreen:)

Popracujemy jeszcze nad nim.

nie ma za bardzo co tu oceniaż ale za te diody dam 6/10 bo lubię ?wiateżka w squcie :mrgreen: pzdr :wink:

No i co … ogl?dam Twojego focusa tak jak chciałeś i nic tu nie widzę ! co mam oceniaż (bo chyba zach?ca się do ogl?dania i komentowania wtedy jak się coś zrobi) tą serię ? A jak coś już się zrobi to pokazuje się to na zdjęciach ! a Ty nawet nie potrafisz pokazać tego co zrobiłeś ! Jedyne co pokazaże? to naklejkę mielocha, o której nie wspomniaże? i te neony. Tutaj nie ma co oceniaż - musisz zrobić dokładniejsze fotki ! Jedyne co mogę skomentowałto siatkę we wlotach <brawo>. Neony w skuterze to wg mnie “wieś tuning” ale to Tobie ma się podobaż, ja tylko wyrażam swoja opiniż ! Jeżeli chcesz ode mnie jakieś propozycje to skróć tylny błotnik. Zadowolony że skomentoważem ?

sqt seria ale diżdki fajne :stuck_out_tongue: