Firmy zajmujące się tuningiem skuterów ?

Witam, słyszałem, że istnieją firmy jak w temacie … Ale czy znacie jakieś strony internetowe z ofertami ? Lub chociaż cenniki - głównie chodzi mi o optykę…

Dzięki z góry - pozdro.

Nie lepiej samemu wszystko zrobić wtedy będziesz miał chociaż satysfakcję ze to ty a nie ktoś

istnieja, ale nie u nas. Jedynie prywatna osoba moze Ci sqta stunować :stuck_out_tongue: najbliżej masz chyba do DE :(, ale moim zdaniem lepiej jest zrobić wszystko samemu. Większa satysfakcja jest wtedy :slight_smile:

no tak samemu ale co jeśli nie ma się zdolności lub czasu??

Dokładnie, a wiem, że w Polsce też są takie firmy - ale nie wiem jak z cenami …

no tak samemu ale co jeśli nie ma się zdolności lub czasu??

napisałem przecież.

Jedynie prywatna osoba moze Ci sqta stunować

Firm w PL nie ma, ale są osoby, które mogą Ci zrobić ze sqtem wszystko czego tylko zapragniesz :P

[ Dodano: 2009-01-10, 16:28 ]

Dokładnie, a wiem, że w Polsce też są takie firmy - ale nie wiem jak z cenami ...

są, ale zajmujace się tuningiem samochodów a nie sqterów. Jedynie to mechaniczny jak już, ale customa Ci nie zrobią...

[ Dodano: 2009-01-10, 16:28 ]
albo poskałdanie z kupnych części. Nic poza tym

No więc macie jakieś stronki takich osób ? :slight_smile:

musisz napisać na forum o tym. Żadna z osób, która by się tego podjęła nie ma strony :stuck_out_tongue: heh, a co chcesz zmienić w tym swoim sqcie??

rabus92, jeśli chodzi o tuning mechaniczny to znam jedną taką firmę… Nie wiem dlaczego wszyscy piszą, że nie ma takich firm w PL… Kto powiedział, że to ma być tuning optyczny?
Mechanicznie stuningować skutera może Mieloch Motocykle z Poznania… Profesjonalna robota…

Jasiu226, chyba byłeś na waksach jak w szkole ćwiczyli czytanie ze zrozumienie :roll:

Przecieżrabus92, napisał :

głównie chodzi mi o optykę…

Mieloch Motocykle z Poznania… Profesjonalna robota…

z ta jego profesjonalnością to bym się nie zgodził. Drogo ma i są lepsi od niego… Przereklamowany jest.

No a mniej więcej jakieś ceny ? ogólne przerobienie wizualne … nie wiem co dokładnie …

No a mniej więcej jakieś ceny ? ogólne przerobienie wizualne .. nie wiem co dokładnie ..

muisąłbyś rozmawiać z osobą, która się tego podjęła. Mieloch jedynie moze złożyć Ci sqta z kupnych części i nic więcej. A to ile za to weźmie pozostawie bez komentarza, bo cena jest wysoce przesadzona :lol:

corey93, głupoty pie… :roll:

W mojej okolicy jest firma, która zajmuje się tuningiem optycznym i mechanicznym. Cena zależy od stopnia przeróbek i cen użytych materiałów. Masz tu LINK’a do firmy, która się tym zajmuje. Głównie przerabiają tam na StreetFighter’y, ale inne też robią. Zobacz przerobioną HONDÊ CBR900RR i sam oceń, czy robią to fachowo :wink:

Oni robią motocykle :roll: sqta też Ci zrobią, ale firmy specjalizujacej się tunem sqterów nie ma w PL.

Oni robią wszystkie moto, tylko zdjęć skuterów przez nich wykonanych nie ma(oprócz zdjęć przekładni, tablicy i tłumika w Aerox’ie).