Film promujący stronę i forum

Witam!

Przeglądając YouTube natknąłem się na parę filmików promujących różne fora i strony. Może my też coś takiego zrobimy? Coś a’la pokaz slajdów z naszymi maszynkami i fajną muzyczką obrobiony profesjonalnie (ja się tego nie podejmę, bo dla mnie WMM to wyzwanie xD). Porobimy zdjęcia naszych tuningowanych maszynek i wrzucimy je pod filmik… W końcu serwis YouTube przegląda wiele osób, myślę, że to byłaby niezła forma promowania stronki ;]
Radyjko gra, czemu nie opanować YouTubaż :wink:

Co wy myślicie o takim pomyśle?

Cos ala s.com?! xD
pewnie, moze byc

Czemu by nie, ale nie pokaz slajdów proszę!
Ew. mogę zmontować i coś nagrać.
Jak już opanować, to wszystko :smiley:

Najbardziej rozwalił mnie tekst z opisu: Opanujemy świat XD Ministrant kur*a :smiley:

Na temat:
Może być ale tak jak mówi Dywer nie pokaz slajdów … bardziej stawiał bym na ciekawsze filmiki :]

ja mogę zjarać kapcia bo niedługo oponę będę wymieniał :smiley:

Ja mogę zmontować wasze filmiki, dać podkład, napisy i ciekawe komentarze i wrzucić na yt.

Nawet zaraz zrobię jakiś filmik i wrzucę.

A jakie to są ciekawsze rudy?
Stuntować niewielu z naszego forum umieć… To dawać filmiki jak skuter jedzie po ulicy? Czy masz coś innego na myśl?;]

No można zjarać kapcia, albo jak ktoś ma evo ( nikikin ) to nagrać jak to odchodzi albo dźwięk :] potem można jakieś wheelie kto umieć, stoopie, jakieś v-maxy albo jak ktoś ma ciekawy dźwięk z wydeszku to może dać albo audio ciekawie zrobione … stary tyle pomysłów jest że ohoho :]

Ja mam na myśli jakieś materiały ze zlocików, spotkań, śmigania, warsztatów i stuntu, oczywiście w ciekawych ujęciach :wink:

PodLy napisał:

A jakie to są ciekawsze rudy?
Stuntować niewielu z naszego forum umieć..

Tak jak ja... xD co najwyżej puszczę kierownicę, ale to pod stunt się nie zalicza ^^ (raczej)... No to ci co "zdolniejsi" niech nakręcą swoje stunty, a ci mniej zdolniejsi podrzucą foty i np. przy napisach te foty by leciały sobie ładnie ^^

@RudY - wstąpiłem na ciemną stronę mocy :622: stąd ten "Dark" xDD <joke> | <z ang. zart> xD

amen.

Ave jednoslad! :552:

Edit: @Dywersant - miałem na myśli raczej pokazać społeczność jednoślada, no wasze stunowane maszynki, umiejętności itd, coś nowego... Bo filmy ze zlotów w całości podłożyć i napisy to żadna filozofia... Nie żeby to był zły pomysł, ale wiecie o co mi loto ^^

ja mam kilka fot i żadnych filmików ze stuntu ale nie na moim keewayu :frowning:

Jakieś filmiki na kompie by się znalazły… Tylko by trzeba wybrać co ciekawsze i ładnie zmontować. Ale to chyba bardziej dla nas samych, niż w ramach promocji…

To ja mogę dać ujęcia “180 Stoppie”, “rolling stoppie” i “Christ” na chińcu :smiley: Tyle potrafię nie chwaląc się :stuck_out_tongue: Ale dopiero jak ciepło będzie.

Myślę że trzeba trochę poczekać na cieplejsze dni, wtedy świeżymi maszynkami się wyjdzie, każdy coś tam ciekawego rzuci, powybiera się co ciekawsze i zmontuje.

no panowie jak dla mnie to można to nazwac jednoślad.pl promo i róznego typu filmy
weelie stopie audio palenie lacza , custom porjecty (moj juz nie długo i może jakis kórtki stunt film) wszystko i zakazdym razem jak ktoś pojawi się pierwszy raz na filmnie to duzy napis (przykładowo lece na kole i wielki napis wrona ;p)

wrona napisał:

przykładowo lece na kole - wrona ;p

Heheh, może być ^^ troszkę na jajca, to będzie widać, że miła atmosferka jest ;-)

No co do filmiku to nie musi być robiony "na express". Teraz możemy pozbierać materiały od tych osób, co jakieś swoje fotki/filmiki mają... A jak się cieplej zrobi to dokręcicie trochę tego jeszcze, skleci się jakiś filmik i gitarka :)

Jeśli ktoś ma jakiś filmik ze swoim stuntem, to ja wychodzę z propozycją, aby wrzucił go na jakiś serwer (Boże drogi, broń przed RS.com) i poda linka, co ludzie już sobie go przepatrzą i orzekną czy nadaje się, czy może nie :-)

pozdro i do jutra - lecę kuć na chemię :/

zaraz wrzuce link do filmu

[ Dodano: 09-02-2009, 20:43 ]
http://www.youtube.com/watch?v=JtqD2iAO3bA

no spoko filmiczek ja bym mógł jak będziecie ten filmik robić to jakieś stoppie wywinął z kolegą Gumispro jakiś starcik i whellie jakiś hamulec z dymem z opon :lol:

Ja znalazłem filmik jak runna na prostej cisne ^^ Będe mógl dać :slight_smile:

No ale tak jak mówiłem pokaz slajdów sux !
Wszystkie fora mają slajdy ! Musimy być inni :]
Audio, palenie gumy, głosy wydechów, wheelie, stoopie, cyrcle, christus, 12bar <- to wchodzi w grę :}

P.S. Dywersant no to nieźle wywijasz ;]
P.S.2 Ja dopiero jak będę miał moto to mogę wrzucić z wypadów na tor i stunt <- to zamierzam robić :}