http://www.sip-scootershop.com/EN/main/base/Home.aspx
To nie jest żadna reklama. Popatrzcie na Wasze Polskie ulubione sklepy internetowe, a na ten xDD Z ciekawości zobaczyłem ile stron będzie o Popcornie i było 228… Nie ma porównania
Ceny są super, ale jak policzyć z dostawą to się nie opłaca przy małym zakupie
nawet ,nawet na wariatorach do 30-40zł różnicy
ceny podobne jak u nas w PL przed kryzysem a nawet niektóre części więcej kosztują niż u nas rok temu jak kryzysu nie było, też mi wielka różnica, widać w tamtym kraju kryzys mniej zaszkodził :roll:
[ Dodano: 17-08-2009, 11:44 ]
np. wydechy yasuni są droższe i tak samo laser ja kupiłem za 485 a tam jest w granicach 600 więc jeszcze drożej niż u nas było, po prostu ceny takie są bo kryzys mniej zaszkodził i tyle a ilość części to już inna sprawa ;p
ceny jak ceny jedno tańsze drugie droższe
ale przesadzili z tym kryzysem przecież to tylko pretekst …
BALU, tak, może jeszcze wszyscy inwestorzy i wszystkie firmy się zmówiły żeby tak sobie o podnieść ceny? przecież wiele firm straciło na tym kryzysie…
Z tego ca ja wiem to mieloch i racing planet i te inne sklepy internetowe mają marże ok 100% wiem bo mój kumpel ma serwis i jak sprzedaje to 2 razy drożej niż kupuje i cenny ma i tak niższe niż mieloch itd
na czymś muszą zarabiać xd swoją drogą fajnie tak mieć znajomości i 100% taniej wszystko xd
Mafioz napisał:
na czymś muszą zarabiać xd swoją drogą fajnie tak mieć znajomości i 100% taniej wszystko xd
Małe sprostowanie:
50% taniej :P Bo tak miałoby się za darmoche :-o :->