Witam pisze w imieniu kolegi a więc co lepiej kupić malagutti f12 (AC) czy aprilie sr lc co ma lepsze osiągi !? bo to najważniejsze ? oczywiście aprilka silnik minarelli
Jasne ze Aprilie SR LC po 1 to ciecz i się nie przegrzewa jak AC a po 2 jest ładniejsza od F12
a jak z osiągami ?
a po 2 jest ładniejsza od F12
to akurat rzecz gustu.
Gdyby malaga była LC to bym ją zabrał, a tak to tylko SR. Zapytaj kolegi czy ma zamiar np. stuntować. Jeśli tak to wtedy lepiej wziąźć malage.
Wyglad rzecz gustu. Ja z wygladu bralbym malage. A jeśli chodzi o silnik. Nie lepiej zlaesc malage LC??
Chyba nie lepiej. Jak będzie z wymienionym silnikiem to może być podejrzana
Jak osiągi to runner. A sr chyba troszkę szybsza od f12
Wino, Ale malagi seryjnie wychodziły w LC :roll:
Aha, nie wiedziałem ^^ To dlaczego on pisze o ac ? Pewno pisze o jakiejs po “modywfikacjach”
może pisze o nowej maladze a tam jest silnik cpi/keeway AC
Wczesniej malaga miala silniki AC i LC a teraz ta nowa ma AC i od keewaya i CPI wiec lepiej Kupic ta starsza ;] A jeśli chcesz kupić ta nowsza z silnikiem keewaya to sr bierz.
ja mam malage LC i jej osiągi wynosza 90km/h
Ja mam Aprilie sr i po tunie leci mi 115km/h…sory ale nawet nie wiem jakie mam w niej części :-P. Ale gadałem z gosciem tez miał sr to powiedział, ze na seryjnych częściach szła mu 100 km/h …nie wiem czy to prawda ale tak mi mówił
Wątpie zeby 100 szła seryjna. Ale owszem, zdarzają się wyjatki. Widziałem kiedyć seryjnego cpi gtr 100 dochodził i trochę przekraczał - SERYJNY !!! Ale to są jakieś anomalia
mojemu kumplowi sr (dtiech) pod 100 się dobija takie 94 … moja 100 leci ale wario wymienione ja bym wybrał sr ładny skuterek ale on się wacha , a dlatego chce ac bo mu ktoś nagadał że lc się przegrzewa … :evil: bo usłyszał że jak stali w korku lc i gazowali to wskazówka leciała do góry no to wiadome … ale on się przestraszył i myśli o maladze i koniecznie ac
No ditechy to kolo 9 dyszek ciśnie;p
powietrzak w maladze? W starych rocznikach tak, ale tak od 2000 to przewaznie LC sa z minarelką oczywiście i dopiero w 2007 jest silnik CPI. Srka ładniejsza, osiągi te same, jest wygodniejsza (jak dla mnie) bo f12 to bardziej sportowa jest, jeśli chodzi o wygode kierowcy.
nie wiem jak to z malagami jest 2 kumpli ma to ich obrabiam tylko że lc nie wiem jak z ac jest , ja też się zastanawiałem nad kupnem malagi ale udało się kupić aprilke sr mineralke bo ditecha to nigdy bym nie wziął
nowe malagi też wychodzą w LC i one mają minarelke. Niestety nowa malaga w LC jest nie dostępna na naszym rynku. Stare wychodziły AC i LC.
co wy gadacie osiagi takie same ? nie! aprilka poleci szybciej bo cylindry lc sa mocniejsze!
to na pewno że szybciej pojedzie lc i jest mocniejszy od ac bo sam jestem posiadaczem i jestem pod wrażeniem mocy silnika lc bez żadnego tuningu
Nie podniecaj się. Ja to mam dopiero moc bez tuningu:P
Kiedy ostatnio się załorzyciel tematu wypowiadał ?? Moze ma jakieś pytania ?