elyseo 50 - zaślepienie otworu po pompie oleju

Witam posiadam peguot elyseo 50 ,i chciałbym się dowiedzieć czy jak całkowicie pozbyłem się pompki oleju. To otwór po niej można całkowicie zaslepic i czy nie ma to wpływu na skuter ogolem. Będę wdzięczny za jaką kolwiek odpowiedz

jeżeli sie przytomnie pozbyłeś i zaślepiłeś blok silnika i otwór w dolocie a mieszanke robisz z ręki - to nie ma przeciwskazań

Dzięki wambat moderator. Jeszcze takie pytanie. Kupiłem nowy gaźnik gurtner 12mm przelot i od nowości śruba mieszanki na stałe jest unieruchomiona. Tylko ta od wolnych obrotów można regulowac. Czy takie coś się zdarza w gaźnikach 2 t mowa o skuterze peguot elyseo 50

skoro kupiłes to jak widac i takie są.

Rozumiem a czemu nie osiąga więcej niż 39 km/h czy iglica ma coś do tego na jakiej jest wysokości bo u mnie jest na najniższym poziomie tak od zakupienia gaźnika nic nie ruszalen. Czy może ma być w innym położeniu ?

?

gaźnik po zakupie sie reguluje a nie montuje jak jest. ale skoro nie masz regulacji mieszanki to regulacja bedzie trudna llub niemozliwa

nie to ze nie mam bo sruba regulacji mieszanki jest lecz nie darady nia przekrecic wogole ,mozliwe jest to ze producent ustawil mieszanke fabrycznie i zakleil lub nie wiem czym to jest osadzone na stale bez rucha ta sruba od mieszanki