witam kupiłem sprzegło razem z dzwonem 107 a mam orginalnie dzwon is przegło 105 i nie mogę załozycz poniewaz wielofrez w dzwonie jest inny czy tak jest w kazdym dzwonie 107 ?
nie. Są różne frezy, więc powinieneś dopasować. Tylko w niekazdym skuterze jest taka mozłiwość np. w zipie masz dzwon d.110 i juz d.107/d.105 nie dopasujesz za chiny ludowe :?
bo ja mam malaguti f12 a kupiłem sprzegło ki dzwon ktore chodziło w sr’ce i czy można kupić taki dzwon zeby miał 107 a wielofrez taki jak w 105/?
[ Dodano: 2008-09-28, 11:34 ]
???
Powinno być ok! Jeżeli masz minarelli i kupiłeś dzwon od minarelli to wieloklin powinien być taki sam (nieważne czy 107, 105). Może ta sr była z silnikiem piaggio? (raczej na pewno) bo w piaggio jest inny wieloklin i do minarelli już nie włożysz. Ja do siebie wkładałem 105, 107 i 112 i wszystko pasuje- warunek jest taki że musi być od tego samego silnika. Próbowałem włożyć od piaggio i nie pasował.
ja mam malaguti a kupiłem od sr
powinno byc wszystko ok !!! na pewno poprzedni wlasciciel wlozyl silnik piaggioi dlatego pwnie teraz nie pasuje sprzeglo i dzown :573: :573:
Napisałem przecież, że ta sr musiała mieć silnik piaggio! Dlatego nie pasujeMotomaster napisał:
ja mam malaguti a kupiłem od sr
Jeśli była minarelli to musi pasować,w minarelkach masz albo 105 albo 107 frez jest taki sam tylko wielkość inna, i pewnie jest tak jak chłopaki mówią, że ta srka miała silnik od piaggio albo morini albo ki ch*j
Ty koks to się nie odzywaj oszuście jebany kupiłem od niego gaźnik a miał byc jak nowy a przysłał jakieś gówno niesprawne NIE KUPUJCIE OD NIEGO NIC bo to oszust
ja pakowal bez problemu dzwon z aeroxa do keewaya … wszystko pasowało jak ulał dzwon minarelli > pasuje do wszystich silnikow minarelli i tych ktore sa na wzor dzwon p/g > pasuje tylko i wylacznie do silnikow p/g nie wcisniesz go nigdzie ani do peugeota ani do yamahy … najlepiej wyslij zdjecie pompy albo wentylatora tego silnika to ci powiem jaki typ silnika to jest
Dzwon od p/g pasuje do peugeota.
pomylka sry :lol: