Dzwon

witam kupiłem sprzegło razem z dzwonem 107 a mam orginalnie dzwon is przegło 105 i nie mogę załozycz poniewaz wielofrez w dzwonie jest inny czy tak jest w kazdym dzwonie 107 ?

nie. Są różne frezy, więc powinieneś dopasować. Tylko w niekazdym skuterze jest taka mozłiwość :confused: np. w zipie masz dzwon d.110 i juz d.107/d.105 nie dopasujesz za chiny ludowe :?

bo ja mam malaguti f12 a kupiłem sprzegło ki dzwon ktore chodziło w sr’ce i czy można kupić taki dzwon zeby miał 107 a wielofrez taki jak w 105/?

[ Dodano: 2008-09-28, 11:34 ]
???

Powinno być ok! Jeżeli masz minarelli i kupiłeś dzwon od minarelli to wieloklin powinien być taki sam (nieważne czy 107, 105). Może ta sr była z silnikiem piaggio? (raczej na pewno) bo w piaggio jest inny wieloklin i do minarelli już nie włożysz. Ja do siebie wkładałem 105, 107 i 112 i wszystko pasuje- warunek jest taki że musi być od tego samego silnika. Próbowałem włożyć od piaggio i nie pasował.

ja mam malaguti a kupiłem od sr

powinno byc wszystko ok !!! na pewno poprzedni wlasciciel wlozyl silnik piaggioi dlatego pwnie teraz nie pasuje sprzeglo i dzown :573: :573:

Motomaster napisał:

ja mam malaguti a kupiłem od sr

Napisałem przecież, że ta sr musiała mieć silnik piaggio! Dlatego nie pasuje

Jeśli była minarelli to musi pasować,w minarelkach masz albo 105 albo 107 frez jest taki sam tylko wielkość inna, i pewnie jest tak jak chłopaki mówią, że ta srka miała silnik od piaggio albo morini albo ki ch*j

Ty koks to się nie odzywaj oszuście jebany kupiłem od niego gaźnik a miał byc jak nowy a przysłał jakieś gówno niesprawne NIE KUPUJCIE OD NIEGO NIC bo to oszust

ja pakowal bez problemu dzwon z aeroxa do keewaya … wszystko pasowało jak ulał :stuck_out_tongue: dzwon minarelli > pasuje do wszystich silnikow minarelli i tych ktore sa na wzor dzwon p/g > pasuje tylko i wylacznie do silnikow p/g nie wcisniesz go nigdzie ani do peugeota ani do yamahy … najlepiej wyslij zdjecie pompy albo wentylatora tego silnika to ci powiem jaki typ silnika to jest

Dzwon od p/g pasuje do peugeota.

pomylka sry :lol: