Dźwięk ... Enduro

Witam, zamierzam kupić Derbi Sende lub Peugeota XP6 ( prawie to samo jeśli chodzi o sprzęt ) i chciałbym uzyskać w niej dźwięk taki albo chociaż podobny do tego: Link Co musiał bym kupić ? Czy tylko tłumik ? I jeszcze jedno: Czy tłumiki do crossów (np. giannelli) też zwiększają moc ? Tak jak skuterow ?

Kupisz tłumik i juz. Jak kupisz sportowy to moc na pewno podniesie tak jak w sqterze tłumik ma duze znaczenie

Tak ,zwiększają moc. Co do filmiku to mi to wygląda na serie.Nawet tak samo brzmi.

No tak … jak tak teraz czytam o tej Aprilli to jest tak chyba seryjnie zrobione. No to dajmy na to jeśli kupie takiego giannelli powiedzmy tego: Link to moc mi się zwiekszy ?

Tak ale nie o 5km tylko nieznacznie

w takim razie jeszcze jedno ; ) Jak kupie taki z mocowaniem do skuterów np. ten: Link to czy będą go mógł zamontować do endura ?

Nie, nie będziesz mógł. NIe wiem czy zauwazyles ale tłumik w crossie jesty inaczej zbudowany niz w sqterze

Człowieku tyle masz wydechów do biegówek po co tak kombinować?

@Wino no wiesz … trudno nie zauważyć :stuck_out_tongue: no ale tak się pytam bo może się jakoś da @Typhoon13 no właśnie na allegro 4/5 jest do skuterów :expressionless: