Co myślicie o takim dziale ?? Każdy nowy user musiałby napisać cos o sobie np imie z kad jest, czym jezdzi i dodatkowo foty koleżanek jak na ss.com xDD I dopiero wtedy uzyskiwali by dostęp do forum. xD
Zgadzam się xd
Daniel przekazuje że jest za
Dupa … nie lubie małpowania ![]()
a po co to komu do szczęścia, tylko będzie leciał wkruwiajacy spam na sb , kiedy będę mogł pisać na forum
wrona napisał:
tylko będzie leciał wkruwiajacy spam na sb , kiedy będę mogł pisać na forum
chyba idzie zrobić tak aby ukryć takowym użytkownikom sb ;]
Wszystko idzie tlyko pytanie czy adminom będzie się chciało robić bo teraz to srają na to forum ;[
ja mogę to robic tylko potrzebuje junior admina z dostępem tylko do tego i gicior :mrgreen: xD
mateuszpasiu napisał:
chyba idzie zrobić tak aby ukryć takowym użytkownikom sb
chyba właśnie nie :D
w ogóle to jest bezsensu , nikomu do szczęścia nie potrzebne , to nie jest forum jak np s3m gdzie tam wszyscy rejestrują się właśnie po to by poznać innych skuterzystów z 3miasta, to jest forum które ma na celu bardziej informacje niz kontakty
O to to ![]()
Wrona dobrze prawi ![]()
To nie jest shitowskie ss ![]()
Ale dobra np tych fot by nie musialo byc, ale dzieki tej powitalni takie norvidy by nie robily tu syfu.
to mi się bardziej podoba ![]()
ee tam nie potrzebne ![]()
Siwy nie rządź się ![]()
Takich norvidow modzi wychwyca i zlikwiduja lub dadza mi cynk a ja pykne permabana i wszystko ![]()
ciekawe kto by zatwierdzal nowych co ?>
bo ja nie ![]()
Ja bym mogł tylko musiałbym mieć junior admina tylko z tą funkcją i tyle :mrgreen: w zezwoleniach działów dalo by się prywatne,zrobiło by się grupe nie widoczną z dostępem do prywatnych działów, dodało by się wszystkich na raz do tej grupy i reszte nowych to osobno i tyle. nie chce zadnych fukcji modów itp miałbym tylko dostep do tego zebym mogł aktywować i np jeszcze ktos kto by się chciał w to bawić.
miales juz moda teraz się wywal na plecy :PP
No to ja XD Nie … sram na to …
Choć z drugiej strony
LOL
Poczekalnia i tak nie potrzebna i tak … Nie lubię papugowania :[
ja tez nie lubie papugowania
nie bydzie i koniec ![]()
Dolać mu ! ![]()
nie lubie was :* to by było dla forum dobre, mniej syfu, mniej norvidów ale cóż ![]()
SiWy napisał:
mniej syfu
taa...yhm...przestań!
no właśnie siwy
idz na dwor i natrzyj gebe sniegiem a potem potrzymaj w nim dlugo rece to moze ci na tyle palce skostnieja ze nie będziesz wypisywal takich glupot :D:D:D:D