Witam.
Nie dawno wstawiłem do swojego ZIPP Topsa cylinder 80cmm(był o tym kiedyśtemat) jak narazie wszystko jest dobrze docieram go mam przejechane na nim jakoś 240km i nie przegraczam 55km/h oczywisie pierwsze 100km nie przekraczałem 30-35km/h no nieraz go przycisłem do 55km/h bo tak nieraz radzono .Zdjołem zweżke z filtra bo na 50 sie dusił jezdziłęm jakieś 40km i od kolega podarował mi filtr bo mu pomogłem przy skuterze a miał 2 wziołem postawiłem mu pepsi ale nie ważne jezdziłem tym skuterem i przycisłem go na prostej 65 km/h zgasł nie chciał odpalić stożek był brudny wyczysciłem a przed tym serie wstawięm i nie chciał odpalić więc z powrotem stożek nakopałęm sie go żeby odpalił odpalił nie miał mocy przez kilka miniut jeżdzenia ale sięnaprawiło samo:D Ale nie w tym rzecz ostatnio go znowu przycisłem i do 65 km/h ekspresowo się rozpędził i od 65/km do 70 już muł straszny doszedł do 70km/h i stanoł przy tym może troszeczke przyspieszał po 0,5 km/h ale na 50 mi szybciej szedł nieraz:) A więc czy to wina dyszy bo na seryjnej jechałem jaką wstawić mniejszą większą ??Jeśli możecie dajcie jakieś linki na allegro i o ile mi wzrośnie spalanie??
Dzięki z góry.