Dodawanie Avatara

Siemka, zainspirowany postem kolegi z forum chciałbym udzielić odpowiedzi na pytanie nurtujące większość nowych ludzi na forum. Więc tak, kilka osób nie chce o tym mówił albo się wstydzi więc chciałbym Wam pomóc, często mówicie : --------------------------------------- Więc nie chciał bym aby to sprawiało komu kol wiek na forum problem więc udzielę odpowiedzi na to pytanie. W pierwszym kroku musimy mieć zrobiony obrazek, Obrazek musi był mniejszy niż 150 pikseli szerokości i 180 pikseli wysokości, oraz nie ważyć więcej niż 26kb! Pamiętajmy aby dodać nowy awatar należy stary najpierw usunąć. --------------------------------------- Więc gdy mamy już naszykowany obrazek który możemy uznać za godny pokazania go obok naszego wspaniażego postu, wchodzimy na www.imageshack.us i wysyłamy go na serwer po czym kopiujemy link o nazwie Direkt Link To Image --------------------------------------- Wreszcie jesteśmy gotowi aby pokazać światu nasze cudo wybieramy opcją która ukaże nam się po wejściu na forum: Po czym cieszymy się poznaniem nowej opcji forum o nazwie PROFIL która przyda nam się do wielu innych rzeczy które opisze kiedyś… ---------------------------------------- Schodzącc na sam dł? strony mamy taką ramkę jak : Gdzie w czerwonej ramce możemy wybrać nasz obrazek prosto z dysku co jest dobrym wyjąciem, lub oczywiście z tego co zrobiliżmy wcześniej czyli strona internetowa (niebieska ramka) ---------------------------------------- Po czym nie ma nic prostszego jak klikniżcie na jeden guzik który pozwoli nam przy szpanował naszym bajeranckim avatkiem, oczywiście jest to funkcja Wyślij. Oczywiście po takich staraniach musimy uzyskać potwierdzenie naszej jak że męczącej pracy, w taki oto sposób : Jeżeli zrobiliscie wszystko wg. mojej instrukcji to nie powinno był żadnych problemów i od teraz zawszemożecie cieszyć się z swojego Avatara. Pozdrawiam i mam nadzieje że nie którym się to przyda ^^

Tylko jest mały problem. Gdzie w profilu mam sobie dodać avartar? help

Z tego co sam się zorientowałem to świerzaki nie mogę mieć avatarów :stuck_out_tongue: Bynajmniej ja nie znalazłem takiej opcji a w regulaminie jest napisane że to zależy od Adminów

Ja mam ale takie wytyczne “obrazek jest dozwolony w podpisie, nie może był szerszy niż 400 pikseli i wyższy niż 50 pikseli.”

No właśnie ja tez. I dlatego się pytam.

W podpisię nie w avku, podpis nadole będzie

Wyczytałem, że by mieć avatar trzeba napisać 20 postów … :wink:

Ja właśnie u siebie odkryłem wczoraj że mogę avatara dodać;p tzn wcześniej tej opcji nie było

RZeczywięcie ciężko to zrobić witam wszystkich bo jestem nowy

Co ciężko?? Musisz mieć minimum 25 postów zeby dodać avka. Zrozumiano?