No, napisz, napisz ;) I czy dzięki temu skuter lepiej pracuje ;)
niezle mechanik niewie co zrobic powiedziałem że to wina cdi i trzeba albo wymienic na sportowy albo przeciac kabel blokujacy obroty
teraz bedzie kombinowal
Hahaha ;D Mechanik nie wie co zrobić? To co to za mechanik... Jeśli zwykły to bym zrozumiał, ale skoro jest mechanikiem do skuterów to jak może nie wiedzieć co ma zrobić?! Na dokształcanie bym go wysłał ;P
Ryglos napisał:
Hahaha ;D Mechanik nie wie co zrobić? To co to za mechanik... Jeśli zwykły to bym zrozumiał, ale skoro jest mechanikiem do skuterów to jak może nie wiedzieć co ma zrobić?! Na dokształcanie bym go wysłał ;P
W czasie swojego pobytu w UK zauważyłem, że angielscy mechanicy nie robią przeróbek. Wszystko robią na oryginalnych częściach i nie bawią się w kombinowanie. Tam obowiązuje system albo robić, albo nie. Nie ma nic pośredniego. Chcesz jeździć szybciej kup większego skuta. Tam tej maści bez liku. Nie mówiąc o używkach. Za niezłe pieniądze można kupić ładną 400 ccm3
to jest słowak miał dobre recenzje-w warsztacie pare ścigaczy i parę skuterów
miał jeden na stanie z moim silnikiem lecz starszym, powiedziałem żeby przełożył cdi do mojego i sprawdzi rezultat i jak jest bingo to niech zamówi z ebay sportowy i zamieni
w certyfikacie skutera ma jak byk napisane 5.7 KW -7000obr/min