Dobry wydech za rozsądną cenę?

Chciałbym kupić sobie wydech do mojego Piaggio Nrg Power DT (AC) niewiem jaki był by najlepszy do tego typu squtera.Nic w nim nie zmienialem aby djąłem pare blokad.Wydech jaki mnie interesuje musi kosztować niewięcej niż 450 z przesyłką, może być tańszy.
Prosze o linki.

nowy to chyba tylko tecnigas next-r badz dozbieraj z 50 zł i kup Lasera X-pro

A jakieś linki do tego wydeszku bym prosił.

[ Dodano: 11-02-2009, 18:51 ]
I jeszcze ile on procentowo dodaje mocy.

next- r

x pro

a MOŻE KTOŚ MA DOBRA UŻYWKE I CZY WARTO INWESTOWAÆ W UŻYWKE?

warto :slight_smile: tylko najlepiej zeby nie byla spawana i bez wgniecen większych no i jak kupisz używkę to tylko najwyzej wate w tłumiku bys musial wymieniłeś i to wszystko :slight_smile:

aha a ty jaki bys mi proponował wydech?

Jak planujesz wieksza pojemnosc to yasuni r. polini for race 3 , polini super race, metrakit sp, i wiele innych.

Raczej nie. Musze się uporać z problemami mojego skutera otóż gdy miąłem blokade na wario jechałem 60km/h i obroty miałem 9 tysi a jak zdjałem z wario to jade 60km/h ale mam 7 tysi i jeszcze jest wolniejszy.A najwolniej idzie od 40km/h może coś poradzisz na to?

Zdejmij wszystkie blokady. I wyreguluj napęd.

A wiesz gdzie mogę być jeszcze blokowany oprócz dystansy,zawirowywacza,blaszki w gażniku i jakiegos dopalacza spalin?

Jak masz jakas rurke idaca z wydechu to zawirowywacz. Moze zwezka w kolanku zobacz :smiley: Kruciec dolotowy. poszukaj na necie.

Myśle że można zamknąć padło wiele wnosków. :wink: