No to tak chciałbym dobry sportowy wydech polećcie mi jakiegoś
wiecie do 200-300zł Taki wiecie porządny i dosyć przyzwoity ! najlepiej jakbyscie dali mi link ze zdjęciem itp albo od razu do kupienia ale nie obraże się jeżeli dacie mi tylko nazwe !
Nie jesteś za wygodny ? 1. Może mamy Ci jeszcze podesłać pod adres gotowy, a Ty tylko zapłacisz :)? 2. Za 200-300 zł wiadomo, że kupisz używkę. Z tych najczęściej nie wybieramy, tylko bierzemy to, co w danym momencie jest, bo jak wiadomo, polski rynek wydechów używanych nie jest szeroki. 3. Zmień ten “skuter:hayabusa” … bo mi się po prostu śmiać chce…
Do Hayabusy ciężko będzie dorwać wydech za 200-300zł :P.
Nikkin nie jestem taki głupi wez się ogarni !chyba jasne że hayabusa to motocykl mój tata chce sobie kupić hayabuse ! Ma GSXR (gsxerke) SRAD SUZUKI!!
Ale kogo to obchodzi ? To jest Twój profil, czy Twojego taty? jakby każdy wpisać czym jeździ jego rodzina, każdy profil stałby się rebusem.mój tata chce sobie kupić hayabuse ! Ma GSXR (gsxerke) SRAD SUZUKI!!
Chłopcze, i co to ma do ciebie? Skoro to motocykl i ty go nie masz to poco masz go wpisanego w profilu...? -.-' Dać mu warna i po kłopocie. Powinien byc odpowiedni punkt w regulaminie co do tych pól!Miszcz napisał:
Nikkin nie jestem taki głupi wez się ogarni !chyba jasne że hayabusa to motocykl mój tata chce sobie kupić hayabuse ! Ma GSXR (gsxerke) SRAD SUZUKI!!
Ty ale do czego Ty chcesz ten wydech? Nie mów że do ściga…
nie nie do ściga tylko do skuterQ
Jezdzisz jakims Motobi Pasztetem czy inna Golonka, ze przyznac się nie chcesz. Napisalbys przynajmniej do czego ma byc ten wydech.
wraźnie i apel do pozostałych użytkowników aby wpisywali markę i model SWOICH zabawek w profilach
Chłopcze, przy okazji otwórz sobie słownik polski i naucz się słow... Powinny był ściśle odkreślone zasady co do danych w profilu, np:Miszcz napisał:
skuterQ
Za to powinno się dawać warna... Pole jest poto żeby wpisać nazwe miejscowości a nie jakieś głupkowate teksty...McEnter napisał: