ale czemu robisz Przecież było ;D
Weź walnij sobie teraz stelażyk i jakieś pegi i polataj sobie na kole nią
DaMik po co pegi ?? stelazyk styknie sam i podnuzki pasazera ;d
Mi akurat podpasowały podnózki pasażera ale kolega ( niski ) nie mogł się przyzwyczaić
I jak masz pegi więcej rzeczy możesz robić przejść itp
z tego co widziałem to Niko ma pegi przy sendzie
Courte napisał:
ale czemu robisz Przecież było ;D
Dlatego ponieważ usuwam tylni chlapacz.
Fotki ( lampa już zamontowana ):
i rejestracja za koło czy jak :P?
Courte napisał:
i rejestracja za koło czy jak :P ?
Tak rejestracja będzie za kołem.
Ok a wiec tak dziś oddałem plastiki do lakiernika oraz zamontowałem mocowania na kierunkowskazy (tylne). Sendzia w najbliższym czasie dostanie stelaż :)
i bdziesz stuncil ?
No myśle że trochę pojeżdże na kole dziś trochę sobie ćw i na pion bezproblemowo wrzucam wiec nie jest tak źle. Dojdzie stelaż to odkręcam pare elementów i zobaczymy jak to będzie
Właśnie zamówiłem 2x klocki hamulcowe oraz wiekszą dysze żeby sendzie odblokować. ;]
jak będziesz stuncił to po co plastiki do małowania dajesz :P? Trzeba było na starym lakierze pośmigać i dopiero jak się wprawisz małować ;D. Bo tak trochę szkoda będzie…
w sendzie nic nie dzieje się plastika przy glebie damik cos mowil ze na kierze i podnozkach się opiera :D:D a widzę ze grono ludzi ktorzy zaczynają altac na kole się zwieksza ;D senda do stopali jest suuuuper
Nie plastiki jak na razie są u lakiernika wiec spokojnie a jak przyjdą to będą leżeć dopóki się nie wyszaleje, kierowca też będzie do stuntu stara wiec żadna nowa część się nie uszkodzi
chyba ze silnik xD masz hb?
Nie mam obecnie ale prawdopodobnie będe robił
jak co mam zaciski 2
Masz zacisk ajp?
nawet 2
Ok dogadamy się na gadu
Elo chciałem zapytać jaki silnik siedzi w twojej sendzie? Jestem na kupnie sendy z takim właśnie silnikiem ale nie wiem jaki to jest :oops: