ale czemu robisz Przecież było ;D
Weź walnij sobie teraz stelażyk i jakieś pegi i polataj sobie na kole nią ![]()
DaMik po co pegi ??
stelazyk styknie sam i podnuzki pasazera ;d
Mi akurat podpasowały podnózki pasażera ale kolega ( niski ) nie mogł się przyzwyczaić
I jak masz pegi więcej rzeczy możesz robić
przejść itp
z tego co widziałem to Niko ma pegi przy sendzie ![]()
Courte napisał:
ale czemu robisz Przecież było ;D
Dlatego ponieważ usuwam tylni chlapacz.
Fotki ( lampa już zamontowana ):
i rejestracja za koło czy jak :P?
Courte napisał:
i rejestracja za koło czy jak :P ?
Tak rejestracja będzie za kołem.
Ok a wiec tak dziś oddałem plastiki do lakiernika oraz zamontowałem mocowania na kierunkowskazy (tylne). Sendzia w najbliższym czasie dostanie stelaż :)
i bdziesz stuncil ?
No myśle że trochę pojeżdże na kole dziś trochę sobie ćw i na pion bezproblemowo wrzucam wiec nie jest tak źle.
Dojdzie stelaż to odkręcam pare elementów i zobaczymy jak to będzie
Właśnie zamówiłem 2x klocki hamulcowe oraz wiekszą dysze żeby sendzie odblokować. ;]
jak będziesz stuncił to po co plastiki do małowania dajesz :P? Trzeba było na starym lakierze pośmigać i dopiero jak się wprawisz małować ;D. Bo tak trochę szkoda będzie…
w sendzie nic nie dzieje się plastika przy glebie damik cos mowil ze na kierze i podnozkach się opiera :D:D a widzę ze grono ludzi ktorzy zaczynają altac na kole się zwieksza ;D senda do stopali jest suuuuper
Nie plastiki jak na razie są u lakiernika wiec spokojnie a jak przyjdą to będą leżeć dopóki się nie wyszaleje, kierowca też będzie do stuntu stara wiec żadna nowa część się nie uszkodzi ![]()
chyba ze silnik xD masz hb?
Nie mam obecnie ale prawdopodobnie będe robił ![]()
jak co mam zaciski 2 ![]()
Masz zacisk ajp?
nawet 2 ![]()
Ok dogadamy się na gadu ![]()
Elo chciałem zapytać jaki silnik siedzi w twojej sendzie? Jestem na kupnie sendy z takim właśnie silnikiem ale nie wiem jaki to jest :oops: