witam. Zastanawiam się nad kupnem derbi sendy 50cc. Lepiej kupić uzywana czy nowke za 2.500 euro z niemiec …lub jakas nowke z Polski
Nowe pewnie sa na blokadach? Najbardziej interesuje mnie senda 50 SM X -treme http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=36154272&__lp=2&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=7200&makeModelVariant1.modelDescription=senda&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&cubicCapacities=FROM_1_TILL_50&lang=pl&pageNumber=2
Moim zdaniem lepiej kupić nową. To oczywiste ale zależy od Ciebie jakie fundusze posiadasz. Najlepszego, pozdrawiam.
Jeżeli masz kase to kup nową albo cos bardzo mało uzywanego i z małym przebiegiem
blokady kazdy ma
więc trzeba ściągał ale lepiej kupić zablokowany ![]()
Ja polecam Ci kupno Sendy używanej. Dlaczego? -Gdy kupisz używaną z małym przebiegiem zostanie ci na dopicowanie -Te pieniążki możesz przeznaczyc na tuning albo na swoje potrzeby -Kupno motocykla używanego od nowego niczym wielkim się nie różni. Chyba tylko rocznikiem , przebiegiem i malowaniem i różnicę pieniędzy *Przepraszam że w niektórych wyrazach nie użyłem znaków typu “?” , to przez uszkodzoną klawiaturę , mam nadzieję że nie utrudni to czytania :)) Gdybył nie dopisać, musiał bym poprawiać ]:-> - Marchles
Ja bym Ci radził kupić używaną, dobry rocznik z małym przebiegiem, a resztę kasy włożyć w tuning. Na tym wyjdziesz lepiej. A co do blokad do nowy oczywiście, że jest zablokowany używane niektóre mają już pościągane blokady, ale lepiej kupić zablokowanego i blokady zdjąć samemu, bo jak kupisz zablokowany to masz pewność, że nie był katowany. Pozdro