Daelim skuter 50 koreański S4.Jaki olej?

Witam,mam problem niedawno kupiłem skuter,pochodz z francji tak jak w temacie daelim 50 S4 i mam problem jaki ma byc olej w silniku!
Pozdrawiam! :)))

Motul Scooter Expert 10W40 Semi-Synthetic

A silnik jest w dealimie 2-suwowy czy 4-suwowy.Jak można to prosiłbym o wysłanie informacji o nim.
Z góry dziękuje! :D

Wujek Dobra Rada Google:
http://www.bikez.com/motorcycles/daelim_s4_50_2011.php

126kg w 50cm. masakra że to z miejsca chce ruszyć.

Błąd w opisie
https://www.google.pl/search?redir_esc=&client=ms-android-tmobile-pl&hl=pl-PL&safe=images&q=daelim%20s4%2050%204t&source=android-browser-suggest&qsubts=1459109199544&devloc=0

Że 88kg?
Jedno mnie jednocześnie cieszy, ale i wprawia w osłupienie. Jest ktoś, kto kupuje bardziej kompulsywnie niż ja: kupuje i kompletnie nie wie, co kupił :-)

różnica jest taka że ty kupujesz nowe a on kupił z ciężarówki co w ręce wpadło i pewnie za śmieszną kasę.
Tam sprzedający nie wie co ma i kupujący nie wie co bierze - aby się dogadać.

Wow.To teraz tak się kupuje sprowadzane używki? Na kilogramy.. ?

myślę że w znacznym stopniu tak. Skoro są place gdzie stoi 200-300 skuterów w różnym stanie to myślę że wożą to ciężarówkami jak piasek.
Moi koledzy - którzy nawiasem nie wyczuli rynku na 125 i nie bardzo mieli czas się zaangażować w robotę bo mieli nadzieje że samo będzie szło - też kupili ^transport^ maszyn, tak dżast TIR-a jak stał. Od 125 do 600, roczniki 2004-2008 za około 2000zł/3000zł sztuka. A u nas ceny wiadomo od 4500 i w górę.
Jeszcze mam zdjęcia bo im stronę robiłem.
Tak to wyglądało jak przyjechało i się przetarło z kurzu:

na koniec wyprzedawali je za śmieszny grosz i w końcu ktoś chyba kupił całość.

Jezu... Paci, widzisz to? Ciężarówka skuterów... Ja pierdziu...

zulus hektar bobów jeden przy drugim (lub na drugim) z ubezpieczalni widziałeś:) dla mnie to żaden szok.

Dla mnie cały czas jednak tak...
*
Ale te, to rozumiem na części? Albo z kilku składa się jednego co jeszcze jeździ...