Hej Wziomem się za czyszczenie gaźnika i moze mi ktos powiedziec o co tak naprawde chodzi w czyszczeniu… tzn co wyczyścić i jaką
Poco zamieszczasz taki głupi post? Wystarczy troszkę poszukać i znajdziesz. Masz tu link http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=48
czemu twierdzisz ze glupi? nie wiem to pytam od tego jest to forum. A szukac szukal i nic nie znalazlem a poza tym ten link co mi dales to czytalem i on jest od regulacji gaźnika a nie jego czyszczenia. Moze ktos inny pomoże?
ludzie dajcie zyc , po co robicie takie posty ? wez najpierw poszukaj trochę na forum ! a nie od razu takie post piszesz ![]()
Czyszczenie polega na jak sama nazwa wskazuje wyczyszczeniu gaźnika z calego syfu znajdujacego się na nim (w nim??). Najlepszym sposobem jest poprostu umyc gaźnik w benzynie o dobrze wyszuszyc np sprezarka. Podejrzewam ze wodą tez można ale wtedy to juz suszenie bardzo dokładnie i niech z 2 dni polezy na wszelki wypadek. Usytasfakcjonowany? czy jak to się tam pisze
Tak jak pisać ~wino rozkręcasz przedmuchujesz dusze i myjesz w bezynie pędzlem on szybko paruje wiec nie trzeba suszyć. nic nie musi leżeć bęzyna bardzo szybko paruje i po wymyciu od razu można zakladać i jeździć
Może mój artykuł rozjaśni ci głowę [code:1:5d4aec0195]http://kymco.vgh.pl/readarticle.php?article_id=12[/code:1:5d4aec0195]
nic nie trzba rozjażniać wszystko napisalem tam niema żadnej filizofi ![]()
Niech się wypowie autor tematu, ty jak nie masz nic na temat to sobie odpuść. Chciałbym widziec czy taki mądry byłeś jak skuter 1 raz zobaczyłeś pewnie nie widziałeś gdzie się paliwko leje
jeszcze odkręć wszystkie dysze i śrubki od regulacji i przedmuchaj w tym miejscu sprężarkę, żeby wyleciał cały syf, który ew. zatkać gaźnik.
Musiałbym być tobą noobie nieznasz się to się nie wypowiadaj!! Zal.plprzemas22 napisał:
Chciałbym widziec czy taki mądry byłeś jak skuter 1 raz zobaczyłeś pewnie nie widziałeś gdzie się paliwko leje
Tak żal.pl to twoje forum kolego panie tunerze
No dobra, kolega chcial pokazac ze w artykułe jest i pokazał, Koniec kłótni. TEmat zakonczony, odpowiedzi udzielone. Czekamy na zamknięcie
dzieki za pomoc na przyszlosc nie wyskakujcie z idiotycznymi tekstami! jak bym wiedzial to bym nie pytal i od tego jest to forum zeby poglebiac swoja wiedze na temat skuterów… a to ze ty się na tym znasz nie znaczy ze się kazdy zna! a o drugie jak chcesz glupio komentowac zamiast od to się lepiej powstrzymaaj