czyszczenie gaznika

Hej Wziomem się za czyszczenie gaźnika i moze mi ktos powiedziec o co tak naprawde chodzi w czyszczeniu… tzn co wyczyścić i jaką

Poco zamieszczasz taki głupi post? Wystarczy troszkę poszukać i znajdziesz. Masz tu link http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=48

czemu twierdzisz ze glupi? nie wiem to pytam od tego jest to forum. A szukac szukal i nic nie znalazlem a poza tym ten link co mi dales to czytalem i on jest od regulacji gaźnika a nie jego czyszczenia. Moze ktos inny pomoże?

ludzie dajcie zyc , po co robicie takie posty ? wez najpierw poszukaj trochę na forum ! a nie od razu takie post piszesz :confused:

Czyszczenie polega na jak sama nazwa wskazuje wyczyszczeniu gaźnika z calego syfu znajdujacego się na nim (w nim??). Najlepszym sposobem jest poprostu umyc gaźnik w benzynie o dobrze wyszuszyc np sprezarka. Podejrzewam ze wodą tez można ale wtedy to juz suszenie bardzo dokładnie i niech z 2 dni polezy na wszelki wypadek. Usytasfakcjonowany? czy jak to się tam pisze

Tak jak pisać ~wino rozkręcasz przedmuchujesz dusze i myjesz w bezynie pędzlem on szybko paruje wiec nie trzeba suszyć. nic nie musi leżeć bęzyna bardzo szybko paruje i po wymyciu od razu można zakladać i jeździć

Może mój artykuł rozjaśni ci głowę [code:1:5d4aec0195]http://kymco.vgh.pl/readarticle.php?article_id=12[/code:1:5d4aec0195]

nic nie trzba rozjażniać wszystko napisalem tam niema żadnej filizofi :stuck_out_tongue:

Niech się wypowie autor tematu, ty jak nie masz nic na temat to sobie odpuść. Chciałbym widziec czy taki mądry byłeś jak skuter 1 raz zobaczyłeś pewnie nie widziałeś gdzie się paliwko leje

jeszcze odkręć wszystkie dysze i śrubki od regulacji i przedmuchaj w tym miejscu sprężarkę, żeby wyleciał cały syf, który ew. zatkać gaźnik.

przemas22 napisał:

Chciałbym widziec czy taki mądry byłeś jak skuter 1 raz zobaczyłeś pewnie nie widziałeś gdzie się paliwko leje

Musiałbym być tobą noobie nieznasz się to się nie wypowiadaj!! Zal.pl

Tak żal.pl to twoje forum kolego panie tunerze

No dobra, kolega chcial pokazac ze w artykułe jest i pokazał, Koniec kłótni. TEmat zakonczony, odpowiedzi udzielone. Czekamy na zamknięcie

dzieki za pomoc na przyszlosc nie wyskakujcie z idiotycznymi tekstami! jak bym wiedzial to bym nie pytal i od tego jest to forum zeby poglebiac swoja wiedze na temat skuterów… a to ze ty się na tym znasz nie znaczy ze się kazdy zna! a o drugie jak chcesz glupio komentowac zamiast od to się lepiej powstrzymaaj