Nie,broda i wąsy muszą być:) Komorowski zgolił wąsy i przegrał,samsonowi obcięli włosy i stracił moc.
ok oglądałem to cacko.. wizualnie jest ok. plastiki całe, tarcze przemawiają za tym przebiegiem. silnik łądnie pracuje. nie widać korozji itp..
jednak dowiedziałem się ze był to pojazd u nich w wypożyczalni.. został sprowadzony z UK jako skradziony / znaleziony.. Przyjechał bez większości plastików.. wieć może i bez licznika..
Plastiki pochodzą z rynku wtórnego i są w dobrym stanie.. Nie doszukałem się żadnych pęknięć czy większych usterek.. Przejechać mi się nie dali bo nie mialem równowartości skutera..
Oponki w stanie bdb.. ogolnie 13kpln za rok 2014 z którym nie wiadomoc do końca co było grane.. niby po pełnym przeglądzie..
Lagi prsote suche, klocki też są w dobrym stanie.. tyle co widać z góry.. cvt pracuje na postoju bez problemów, zimny odpalił od kopa, nie dymił, olej w normie.
z Wrocławia kawałek masz... ale moze warto.. sam zrób sobie rachunek sumienia..na innym forum dobry kolega sprawdził mi x maxa z moped :)
Czyli jakiś składak, tak naprawdę...
Tego już sobie odpuszczę :)
No raczej... :-(