WItam czy warto wyzerowac licznik w skuterze czy nie??
Po co ??
Pytanie powinno raczej brzmieć: "Czy warto wypolerować skuter, umyć, wyzerować licznik, i wystawić na aukcje jako nówka nie śmigana?"
Nie warto tylko oszukasz ludzi takim postępowaniem. Czy predzej czy później i tak sie ktos skapnie
no cóż, to zależy.....
Kupując swego czasu, dawno, dawno temu, samochód, używany, z firmy, po przebiegu, na liczniku 350 tys km ze strasznie zniszczonymi oryginalnymi zegarami, postanowiłem zmienić całe zegary. Ponieważ wiedziałem, że samochód ów będzie miał u mnie dożywocie, wyzerowałem licznik i wstawiłem cały zestaw wskaźników.
gdyby to jednak szło na sprzedaż, to szkoda byłoby mi czasu na taką zabawę. W tej chwili nie patrzy się na przebieg. Polacy tak mają....
dawid102 napisał:
Nie warto tylko oszukasz ludzi takim postępowaniem. Czy predzej czy później i tak sie ktos skapnie
jak już sprzeda to i tak ma się czym przejmować że był cofany to problem przyszłego właściciela :P
w Polsce nie jest zakazane cofanie liczników także nie widzę problemu.
Lukario napisał:
dawid102 napisał:
Nie warto tylko oszukasz ludzi takim postępowaniem. Czy predzej czy później i tak sie ktos skapniejak już sprzeda to i tak ma się czym przejmować że był cofany to problem przyszłego właściciela :P
w Polsce nie jest zakazane cofanie liczników także nie widzę problemu.
Ale sprzedaż takiego egzemplarza jest.