Po jaką cholerę daje ogłoszenie i cene 1500... Te 1500 to za jakieś 7 Piaggio pewnie...
Chwyt marketingowy
otwiera się nawet jak zaznaczysz w otomoto że chcesz skuter do 2000
pewnie ma 1 złoma za 1000 a reszta od 5000 wzwyż
Moim zdaniem typowa "zagrywka marketingowa", żeby tylko wejść, zobaczyć ogłoszenie a nóż ktoś napali się na prezentowany skuter.
dobra to jakie macie propozycje tak maxymalnie do 2tys.
Router Bassa czy może toros f16 , a może macie inne takie tanie chinskie ;d
Rugbyman napisał:
Moim zdaniem typowa "zagrywka marketingowa", żeby tylko wejść, zobaczyć ogłoszenie a nóż ktoś napali się na prezentowany skuter.
tak samo pomyślałem..
Tylko później klient się dziwi, że cena jest kilkakrotnie większa ;D
No dobrze dobrze, bez offtopicu, ja chce się dowiedzieć jaki skuterek kupic :D
Za 2k, kup taki jaki Ci się podoba, wielkich różnic w tej cenie poza wyglądem nie będzie ;)
Kup Zumico Dynamic. W moim mieście w salonie kosztuje 1700 zł kufer i kask gratis. Mój kuzyn ma takiego od nowości i na liczniku już 18000 km. Z usterek tylko stacyjka do wymiany bo się zacinała.
Ja widziałem w takim sklepie-hurtowni: Makro Cash and Carry w Warszawie chinola "Maver Brave II" za mniej niż 2000 pln brutto. Moim zdaniem lepiej prezentuje się (czytaj solidniej wygląda) niż Toros F16 czy Router Bassa. No tyle, że wygląd to jedno a sprawność to drugie, no i trzeba mieć kartę klienta do Makro.
Zumico ma fajną stronkę z katalogiem części, bez problemu kupisz wszystko do ostatniej śrubki.