Witam ponieważ nie jestem w temacie skuterów, a dużo osób mi poleca peugeota no więc wybrałem bedzie to jet force 50 .
Znalazłem takiego jednego co mi sie spodobał tylko nic o nim nie wiem i kieruję się do Was z pytaniem czy ten skuter będzie godny ?
http://allegro.pl/peugeot-jet-force-50-c-tech-i3467920573.html
Kolego, sluchaj jesli sprzedawca zklada nowa opone to w wiekszym wypadku chce ukryc intensywne palenie gumy, do tego skuterek jest po lekkim tuningu i pewnie jezdzil nim nie doswiadcznony nastolatek. Przebieg tez odstrasza ale na te sliniki to nie znaczy smierc. Dobrym wyborem tutaj okazuje sie ze nie jest na wtrysku poniewaz C-Tech to gaznik a gaznik jest nie zawodny w tym modelu ale wtrysk to juz ryyzyko ze moze padnac. Poza tym nie widze tutaj na zdjeciach innch rzeczy i z opisu nic nie wynika, ale pamietaj jak bedziesz go kupowal sprawdz wszystko wokol tylniego kola bo moze zostaly jakies kawalki lub kolor po paleniu gumy. Palenie gumy to nic innego jak katowanie silnika, owszem w rekach osoby znajacej sie na tym nic sie nie stanie ale w rekach laik'a? Dobra strona jest to ze te modele maja chlodnice
wiec slinika nie da sie wrecz przegrzac. I nie sluchaj tego ze jezdzony przez kobiete, i ze pierwszy wlasciciel, bo po co kobiecie stuningowany tyl?no sam pomysl! Sam chcialem ostatnio takiego kupic ale wybralem cos z biegami. Ps: u nas w Niemczech to bardzo dobra cena, tutaj chodza w podobnym staniue po 1100€-1200€.
A wiec POZDRAWIAM SERDECZNIE, i wez jakas osobe towarzaszaca ze soba by Cie nakierowala przy kupnie tego dwu sladu.