:roll: witam mam pytanie czy takie przełączniki jak na tej aukcji http://www.allegro.pl/item500193453_przelacznik_prawy_wapor_delfin_quest.html
dało by radę podłączyć do piaggio nrg ,żeby działały ???,(ponieważ mam plany na montaz kierownicy downhill ,a orginalne przełączniki są montowane w plastikach kierownicy ). A i czy trzymały by się na niej (czy ich średnica w miejscu mocowania nie jest większa niż średnica kierownicy) ???
z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :mrgreen:
Będziesz musiał pokombinować z wtyczkami kabli aby podłączyć to tak aby działało
zadałes trochę głupie pytanie…no pewnie, ze się da
i tak jak mói Nikikin będziesz musiał załozyc raczej jakieś inne kostki i będzie gitara :mrgreen:
gmax, a powiedz mi czy na pewno będą się trzymały na kierze ??? czy można regulować ich ustawienie (położenie ) na kierze?? i czy wiesz jak się takie przełączniki w chińskich skuterach sprawują ??? pozdro
ja tam mysle, ze beda pasowac…jak nie to na jakąś dodatkową śróbke dokrecic…znam kilka osób co maja takie przełączniki przy swoich sqterach no i nie ma z nimi zadnych problemów…przełączniki jak przełączniki dlaczego maja się niby psuc
marxms13 napisał:
czy można regulować ich ustawienie (położenie ) na kierze??
ja mam podobne w zasadzie różnią siętylko kolorem tego niebieskiego przycisku i on jest tak rozpoławiany i jak go delikatnie rozkręcić to daje się regulowac kąt nachylenia
utniesz kostke i zmostkujesz kable odpowiedni do odpowiedniego i na pewno zadziała , zaufaj mi jezeli w zestawie nie ma schematu tego przelacznika to popros goscia o to by ci przyslal schemat do tych przelacznikow, tam napisane będzie który jest odpowiedzialny za co i polaczysz to bez zadnych problemow
a jak nie to metoda prób i bledow
pozdroo
będzie się trzymał tylko będziesz musiał chyba wywiercić dziurki w kierze bo te przełączniki mają takie bolce od wewnątrz żeby się po całej kierze nie obracało no i oczywiście dobrze kable podłączyć ale jak się znacz to nie sprawi ci dużego kłopotu
Kupuj bo na pewno będą działąły najwyżej jak źle podłączysz to zamiast rozrusznika będziesz miał swiatłą a jak przesuniesz przełącznik na światła normalne to ci rozrusznik zacznie kręcić wiec wtedy pozamieniasz i będzie gites
dzieki wszystkim za odpowiedzi bardzo mi pomogliście
Autor zadowolony, więc ZAMYKAM