Czy przydał by się sklep online z częściami i akcesoriami na Jednoślad.pl

Zastanawia mnie co stoi na przeszkodzie aby na Jednoślad.pl byl takowy sklep [nie koniecznie musi być to własny sklep portalu może być przcierz jakis pod patronatem-sygnowany przez Jednoślad.pl [za prowizję],mozna by odrazu wchodzic na stony sklepu z portalu a nie latać po google.
Uprosciło by to znacznie życie co niektórym w szukaniu części do swoich dwóch kółek.
Wasza opinia mile widziana w tym temacie,kto za,kto przeciw,uzasadnienie.

Się nie wypowiadam, bo części w zasadzie nie kupuję. Tylko akcesoria i gadżety :-)
No chyba, że to będzie sklep z nowymi... sprzętami :-)))

to byś karnet wykupił :D

Ja myślę że na przeszkodzie stoi kasa którą trzeba zamrozić. W przypadku 50cm w zasadzie jest łatwo. cześci do Minarelli horizontal, piaggio i 139QMB robią 95% obrotu i zawsze coś schodzi. Też sporo trzeba położyć ale ruch duży.
W przypadku większych silników robi sie duża różnorodność a części drogie.

A jak bym żonę urobił, to nawet karnet rodzinny :-)))

Wombat napisał:

to byś karnet wykupił :D
Ja myślę że na przeszkodzie stoi kasa którą trzeba zamrozić. W przypadku 50cm w zasadzie jest łatwo. cześci do Minarelli horizontal, piaggio i 139QMB robią 95% obrotu i zawsze coś schodzi. Też sporo trzeba położyć ale ruch duży.
W przypadku większych silników robi sie duża różnorodność a części drogie.

dlatego też dpisalem o sklepach partnerskich pod szyldem, ,portal udostepnia stronę, firmuje i kosi procent z sprzedaży:) taki sklep uchchany ze ma wyłączność

Ale na razie, to "MY" jesteśmy podpięci pod Moto-Land jako forum, czyli można by rzec, że sklep jest :-)
http://sklep.motor-land.com.pl/

Hej.
Temat całkiem a propos. Pracujemy nad sklepem. Nic nie stoi na przeszkodzie prócz technologii ;)

Z technologii to moge Ci tylko pomóc jak się gotuje bimber na miskach:D

A ja umiem zagotować wodę... żyletkami... To się raczej nie przyda... jeszcze :-)

Leszek napisał:

Hej.
Temat całkiem a propos. Pracujemy nad sklepem. Nic nie stoi na przeszkodzie prócz technologii ;)

Że tak spytam,na jakim etapie jesteście?

Jest tyle sklepów, że trudno się będzie przebić. Przecież jakość to wszystko trzeba utrzymać.

Sklep pod szyldem forum,mieloch np kosi kasę az furczy:)