Witam nie wiem czy kupie jakieś enduro do 3500 powyżej 2000r i w cieczy jak patrze na ceny to jakoś nie są one zbytnio zachwycające proszę o pomoc i propozycje sprzęt był lekko uszkodzony pozdr
Za taka kase powyżej 3,5 tys to będzie bardzo ciężko no moze jakas okazyjna Yamahe DT, albo jakas uszkodona sende.
OK ale chodzi mi coś nowszego i przede wszystkim w cieczy nie chce starej dt itp bo ma ja mój kolega i jakoś nie jest z niej zadowolony a co sadzicie o tej sendzie czy jest warta uwagi bo widać ze już troszkę przeszła http://moto.allegro.pl/item423046919_derbi_senda_sm_50_70_dt_rmx_smx_rm_rjeju.html
Jak będzie okazja to za tyle kupisz Sende. Ja akurat na moją miałem nieco ponad 4tys. więc lepiej dozbieraj ciut kasy i kup coś w dobrym stanie. A co do tego ogłoszenia to nierozumiem, cylinder 70ccm a nieodblokowany, ja bym tego nie kupić, niewiadomo co to jest :-/
nie no ona chyba jest 50 ale widać ze jest przytyrana ale chyba poczekam trochę i kupie coś z silnikiem am6 bo kolega kupić rieju za 4tys i chodzi mu on zajebis***