Właśnie. Miałem do Leszka pisać na ten temat już. O Ince na pewno jest dużo więcej niż o Vespie... Dużo osób ma te sprzęty i zasługują na swoje podforum.
To je chłopaki utrzymajmy skoro już się zaczęło. Inki to nie tylko streetki ale też inne modele. ja sam już dobijam moja streetką 11 tysiecy km. Teraz już wiem że to był wybór jak na razie na 10+. Wodzu sam się przekonał naocznie wielokrotnie jakie katusze przechodzi moja maszyna
Nie. Po prostu jestem z niej zadowolony. I wbrew pozorom właśnie z tego, że to chinol i że mogę przy nim grzebać. Krzyśku, Tobie też tak rdzewieje kolektor wydechu?
No właśnie. Jeszcze trochę i się ułamie. Myślałem żeby wyczyścić i pomalować farbą antykorozyjną lub ocynkować ewentualnie kupić drugi lepszej jakości. Silnik minarelka więc coś się musi znaleźć. Bo teraz jest dramat. Tłumik też rudy zżera...
ja dobijam powolutku 16tys km. Odnośnie rdzy na kolektorze to ja sam tego nie ruszam bo z doświadczenia wiem że jak się ruszy rdzę tylko raz to zaraz dziura powstaje