czacha od nrg purejet

Mam NRG (NTT) i chciałem zmienić czachę, myślałem od NRG purejet bo bym trochę jeszcze pobawił się żywicą i by wyglądało jak Yamaha R1, ale na pierwszy rzut oka widać ze nie wejdzie

a to mój NTT

Czy ta czacha wejdzie?

[ Dodano: 08-06-2009, 12:45 ]
Bo jak da rade zrobić to ją kupie, a jak nie to nie wyrzucę kasy w błoto.

żywica szpachla i trochę umiejętności manualnych i wszystko się da:)

Twoja czacha jest równa przy krawędziach a tam są mocne załamania i tam byś musiał powstawiać takie brzydkie kawałki żywicy więc a i tak nie wyglądałoby to lepiej za tą czachę lepiej zrób polerki wszystkiego co się da i lakier czarny matt albo biały matt :slight_smile:

Mistrzu666 napisał:

Twoja czacha jest równa przy krawędziach a tam są mocne załamania i tam byś musiał powstawiać takie brzydkie kawałki żywicy więc a i tak nie wyglądałoby to lepiej za tą czachę lepiej zrób polerki wszystkiego co się da i lakier czarny matt albo biały matt :)

człowieku te żywice się maluje później i się jej nie wstawia tylko scala z plastikami i jak ktoś ma umiejętności to zrobi tak ze nie będzie widać ze to było żywicowane

Mój wujek zajmuje się malowaniem itp. I on umieć to robić, ale nie będę musiał nic ciąć ani odcinać? :smiley:

[ Dodano: 08-06-2009, 21:34 ]
A wsadzę do niego reflektóry od yamahy R1 lub od R6

[ Dodano: 08-06-2009, 21:36 ]
http://moto.allegro.pl/item647182863_yamaha_r6_r_6_nowy_model_lampa.html

Jak masz wolne 5 stów… Te co dałeś to raczej tak, od R1 pewnie nie bo za szerokie.