Cylinder Stage6 Streetrace 70cc AC

Witam potrzebuje informacji o tym cylindrze w przyszłości am zamiar zmienić swój :slight_smile:
Tutaj kilka pytań:
1.Jak z chłodzeniem na tym cylku bo to jest AC ?
2.Czy wymiana wału łożysk jest potrzebna nie chciałbym zeby zaraz coś padłoxD

W tej ofercie cenowej znalazłem tylko ten cylinder wydaje mi się dobry bo to stage6.
A i ten cylinder miał by być do Yarox’a posiadam w nim tecnigasa next-r malossi multiwara to tak z grubszych rzeczy reszta nie istotna :->

JAk będzie ktoś wiedział jakiekolwiek informacje na jego temat piszcie

Stage6 owszem dobra firma… tylko często zdarzają im się złe odlewy cylków przez co jest wiele reklamacji… mam nadzieję że trafisz na ten dobry… a po za tym osiągają dużą moc … dość duża… a wymiana łożysk i simeringów to na pewno! a czy wału hmm jaka to jest klasa Sportą jeśli tak to nie czy może mirace lub race wtedy jest niezbędna…

Jest to zwykły sport raczej :smiley: Jest raczej najtańszy z tego typu cylków :slight_smile:

Red Rider napisz do mnie na gg to dam ci za 460 zł metrakita hand made :slight_smile: A będzie na pewno lepszy. A jak nie to Airsala T6 za 450.

Chodź ponoć cylinder jest dobry ale moj kumpel robił sam polerke tych kanałów to i chodził no. Ale lepiej będzie Metrakita badz małossi.

No tak ale tu rozchodzi się o cenę bo tylko i wyłącznie cylinder nowy z pełnym kpl jak orginał innego nie chce :slight_smile: :slight_smile:

NO tak a o jakim ja mowiłem. O nówce :slight_smile:

Od handlowania jest giełda panie modzie :stuck_out_tongue: SiWy

Mam okazję kupić stage 6 street race mina… AC pełen kpl wszysto nowe nei zakładane zakupione przez pomyłkę za 350zł opłaca się ? i wogule nic nie wiadomo na temat tych cylindrów ?

Opłaca się :slight_smile: Cylinder bardzo dobry

A jakie łożyska dać do tego cylka stage6 ??

i jakie łożysko korbowodu ?? U mnie jest na 10mm :stuck_out_tongue:

Najlepiej linki