Mam zamiar kopic (Cylinder Stage6 Racing 70cc) i czy do niego będzie dobry
(Wydech Stage6 R1200 Race), (Wał korbowy Stage6 HPC) i gaźnik 21mm. Jaka będzie to miało Moc i V-max? I jakie sprzęgło i wario za niewygórowaną cenę.
Te części będą dobre, ja bym wzioł vario malossi i sprzęgło polini 2g a v-max zależy od regulacji
Jaką zrobić regulacje najlepszaż A do piaggio SP większe tarcze z przodu dac i od czegoś
niunia napisał:
większe tarcze z przodu dac i od czegoś
Nie lepiej jakiegoś Oversize zapodać? :mrgreen:
Części okej ale jeśli uderzasz w taki tuning to odpuść tarczę a kup wario, sprzegło, dzwon...
Marchles, a w jaki sposób chcesz to wychamować jak nie dużą tarczą?
Marchles napisał:
Marchles, a w jaki sposób chcesz to wychamować jak nie dużą tarczą?
Seryjna tarcza wystarczy ;-)
Radziłbym zrobić tak jak mówi Marchles :-)
Jakby co to ja napisałem, a nie marchles. A niunia ma chyba piaggio zipa, więc ja nie byłbym taki spokojny, bo to ma bęben z tyłu, a z przodu zależy od rocznika, bo też miećwały bębny, a tym już racinga nie zatrzymasz tak szybko.
piaggio zip SP1 z przodu tarcza z tylu beben i jeden amor z przodu lewa strona. Chciałam tą tarcze http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=531&osCsid=bcaeb63a2dd3850eebbc0e232dec60ee ale nie wiem czy by pasowała. g:D g:D g:D g:D g:D hamulec mam brembo to chyba dobrze…
ta tarcza raczej pasować nie bd
Jak felge masz 10’ to ta tarcza będzie prawie całą felgę zasłaniać. A poza tym to jest tarcza do roxa.
to to ja wiem ze od roxa, tylko pytałam czy możne by pasowała, ale widzę ze nie.
Kowal napisał:
Jakby co to ja napisałem, a nie marchles.
Tyle że ja mówiłem o tym:
Marchles napisał:
ale jeśli uderzasz w taki tuning to odpuść tarczę a kup wario, sprzegło, dzwon...
:roll:
A co do tarczy to raczej nie bd pasowała ;-)
Jak ma klocki w dobrym stanie to zatrzyma ta przednia tarcza i tylny beben wystarczy podciagnac trochę i będzie normalnie blokował koło. :roll:
A możne włożę kola (13")
Jak mówisz że masz jeden amor, czyli słynny wachacz to nie zmienisz felg.
a od peugeot speedfight on też ma wahacz i (13") http://www.allegro.pl/item637835607_kola_kolo_felga_felgi_peugeot_speedfight_2_i_1_wrc.html i tarczówkę z tyły da rade zrobić?
To już zależy od wielu żeczy. zip to piaggio i może mieć całkiem inny wachacz niż peugeot, mocowania mogą nie pasować, musiałabyś sprawdźić bo tutaj raczej nikt tego nie robił.
A ha to do tematu. Mam zamiar kupić: Cylinder Stage6 Racing 70cc Wydech Stage6 R1200 Race Wał korbowy Stage6 HPC i gaźnik 21mm, jakie wario i sprzęgło z mieloch . Jak to dobrze ostawić? Jak docierać cylinder takiż
sprzeglo Stage6 Torque Control, do tego dzwon Stage6 Windcolled, no i wiadomo chyba każdemu że S6 wypusciło kopie wariatora polini więc można go dać, ale polecał bym do tego wariator mallosi, oraz przeciwtalerz wariatora polini i powinno śmigać aż miło
Ja bym wolał wsadzić sprzęgło Polini 2G evo2 i dzwon polini evolution i malossi multivar jak najbardziej