Cylinder Metrakit MK Series 50cc
Minarelli AC
338,21zł
Cylinder żeliwny Metrakit MK Series. Pojemność 50cc - moc 7-8,5KM Idealny wybór dla każdego kto chce mieć mocniejszy skuter, ale nie chce zwiększać pojemności. Cylinder bez głowicy - oryginalna głowica pasuje.
NIedługo bede kupywac cylinder i mam problem co wybrać chcem cylinder 50 dobry i mocy mysle nad metrakit ma duzo km tyle co polini sport 70.Co myslicie na jego temat czy rzeczywiscie ma tyle koni,czy ma jakieś munusy itp.
wes polini sport 70 na polini na najslabyszm wydechu masz 8 km ze te 10 z niego wycisniesz bierz 70 sportowych 50 nie oplaca sei kupywac
Ja uważam co innego. Jeśli ktoś nie chce zwiększać pojemności to kupuje sportową 50 proste. A co do polini sport 70, na nim wyciągniesz max 9KM, i to przy profesjonalnej regulacji, wiec nie pisz postów tylko po to żeby sobie je nabijać.
Kumpel miał tego metrakita w minarelli i narzekał na niego lepiej weź poliniego sporta 50cc
i jakos nie chce mi się wierzyc ze ten cylinder osiąga 8km
Narzekał w jakim sensię ? Zatarł mu się szybko ? Czy co ?
na polini sport 70 wyciagnoc można 9.5 km mozesz sobie w tescie cylindrow klasy sport zobaczyc
Narzekał w jakim sensię ? Zatarł mu się szybko ? Czy co ?
Był słaby i mało wytrzymały :/ mimo dobrego docierania i montażu grzał się co chwile :/ a po jakimś czasie zatarł :/
To mówicie że cylinder ma moc ale nie wytrzymuje nacisk takiej mocy i lepiej wziasc polini 70. Moze macie jakieś jeszcze cylki do zaproponowanie, ktore sa dobre ale nie maja dużo koni, typu polini sport 70.
kolega mial ten cylinder w sr w starej budzie i chwalil go bardzo a w dodatku to zawsze 50 będzie slabszy od 70 ale do tego nie trzeba wymieniac nic a do 70 powino łozyska i gaźnik przynajmniej;)
przy polini dysza wystarczy wieksza
przy malossi też. Ale jednak 70cc sport jest wytrzymalsza niż 50cc sport, bo 50 jest bardziej wysilona, przezco ma kiepska żywotność w porównaniu z 70cc
no i sport 50cc kręci jakieś 11tys. obrotów, a polini czy malossi jakieś 9-9,5tys. A łożyska trzeba wymienić w obu przypadkach
Cylinder Metrakit Hand Made 70cc, Cylinder Stage6 Sport Pro 70cc co myslicie o tych cylkach zastanawiam się nad kupnem ich jeśli bedą łozyska wymienial na pewno którys kupie a jak nie to który wybrać mniej więcej stage6 alu czyli jak padnie mam juz po cylku. Jesli teraz nie wymienie to za roka teraz bym pojezdzil na nim 5-6 miesiecy i jak najmniej km oszczedzajac nie caly czas na v- max, duże obroty.Co byscie mi doradzili HELP.