Mam okazje kupić cylinder Stage 6 70 cc za 150 zł…Przejechane 500 km na nim…i nie ma do niego tłoka
fotki
http://img220.imageshack.us/my.php?image=20090117340ix6.jpg
http://img135.imageshack.us/my.php?image=20090117341om7.jpg
Opłaca się???Prosze o szybką odpowiedź
z Góry thx Pozdrówka :mrgreen: :mrgreen:
oplaca się jak nie ma zadnych rysek na cylku !
widać że jest w b. dobrym stanie wg mnie opłaca się
Jak nie ma rys itp.(a wygląda, jakby nie miał) to bierz, zanim ci go ktoś z przed nosa sprzątnie!
tylko skąd ja wezme tłok do niego?? aha i czy bardzo mi spalanie wzrośnie??a oleju to jakaś inna dawka jest przy 70 cc??
a to on tłoka nie ma ??
z drugiej strony nawet lepiej kup jakiś votrexa i niech ci spuści z ceny
uszczelki małą
Oleju więcej i akurat ten cylinder lubi dużo paliwa
Nie ma uszczelek…i jak zrobić z tą większą dawką oleju?? dużo paliwa tzn. ile??
ten cylinder na gaźniku 19mm miał dysze 105 i chodził dobrze jak wsadził 115 to jeszcze lepiej ale wtedy palił ponad 6l ale tak 4,5-5 l spalania musisz liczyć
a olej to mieszanka do baku
ja mam gaźnik taki mały 10 mm chyba i dysze seryjną ale nie wiem jaki rozmiar jest…a z dozownikiem co zrobić?
dozownik wyciepaj tak jak ja zrobiłem … tylko koniecznie odczep wezyk od pompy co dzie do gaźnika bo załapie syfu i ci zacznie tloczyc do gaźnika burdel ^^
mieszanke znacznie bezpieczniej jest samemu robic … ubita pompa byla przyczyna 2 zatarc u kumpla w matrixie, puki się serwis nie pokapowal
Dysze wsadzisz większą, a jak masz kase to gaźnik jakiś większy. Jak zostawiasz dozownik to dolewaj trochę oleju do benzyny.
A ja bym wolał cylka
A zapytaj się sprzedającego co się stało z tłokiem
Własnie bo to jest ciekawe. Cylek wygląda ze jest w dobrym stanie. To czemu by nie
Napisze pewnie że mu pies nadepnął i zepsuł…
Moim zdaniem cycek musiał się np. przegrzać…
Na fotkach wszystkiego nie zobaczycie… Trzeba by zobaczyć go na żywo…
Ja osobiście bym go nie kupił… No chyba że naprawde za grosze (jakieś 50- 70 zł)
Tłok się podobno zgubił przy demontażu cylka :lol: :lol: :lol: Jak taka duża część może się zgubić??? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
ja bym nie kupił tego cylka, koleś go rozdupcył i chce się go pozbyć, tłoku nie zgubisz przy demontażu cylka raczej, chyba że ktoś ma talent…
nie opłaca się za 150zł tlok vertexa za jakieś kolejne 150-200zł a nowy malossi sport kupisz za 384zł na skutercentrum :roll:
a tak BTW. skoro zgubił tłok przy montażu to jakim cudem ma 500km przebiegu?? gdyby wszystko było ok to by nie ściągał cylka :573:
Myślę, że temat do zamknięcia Padło w nim już dużo odpowiedzi