cylinder 70 problem z gaznikiem

witam mam cylinder 70 metrakit hand mate i gaźnik 12mm i mam problem z regulacja muszę mieć srubke od skladu mieszanki wykreconom na maksa bo inaczej skuter się zamula dysze mam 90 i właśnie niewiem czy idzie cos więcej z niego wycisnac niedlugo kupie 19mm ale do tego czasu chce się zorientowac czy cos więcej da rade filter powietrza orginalny

Lepiej jak najszybciej kup większy gaźnik. Albo spróbuj jeszcze większą dyszę.

no właśnie kombinuje z sianem ale moze jeszcze by dalo rade cos wykombinowac a mam jeszcze pytanie bo ma zamula na starcie wczesniej tez mial przed założęniem cylindra wydech mam sportowy i właśnie niewiem bo rolki mam 5 gr dokladnie to niewiem bo takiego kupiłem sprężynę dociskowom mam bialom i zolte sprezynki w sprzegle i niewiem moze sprezyny jakieś wymieniłeś i by bylo git

Duża dysza i będzie chodzić mi na 12mm racing chodził

no tak ale czym więcej powietrz dostaje to mu lepiej niby to co wstawic wiekszom dysze
jest tak ze jak mu wkrece srubke to mu ciężko przepalic przy stracie ale jak przepali to jedzie wiec niewiem

WIększa dysza i jeśli ma mało powietrza to stożek, albo wywierć dziurki w puszce.

dzieki skombinowalem stozek właśnie dziasiaj rano wsadzilem i hula jak glupi ale i tak gaźnik czeka na wymiane dzieki