Tak jak w temacie na jakim cylku będo lepsze osiagi
Hebo to juz bardziej racing wiec nie ma sesu go ladowac w ac bierz stage 6 lc
chyba stage6 sport pro do cpi gtr to ma chyba sworzen 12 mm
weź stage6
S6 to gówno weź jakiegoś malossi sporta czy coś. S6 to najgorszy wybór
corey93, może jakieś wyjaśnienie czemu??
S6R to gowno pro sport jest raczej ok.
na 12mm pin stage6 sa spoko
corey93, może jakieś wyjaśnienie czemu??
jakość wykonania :P Ile to juz słyszałem histori o zacieraniu S6 po 50 km :P S6 robi dobre łożyska, gaźniki powyżej 21mm, i HPC :P to chyba wszystko z dobrych części mechanicznych S6 :P
corey93, ja śmiećm się z tobą nie zgodzić. Po pierwsze łożyska nie są wykonywane przez S6 tylko przez skf, gaźniki nie są robione przez s6 (są tylko modyfikowane) tylko przez dell’orto. S6 Robi chyba tylko cylindry i wydechy sprzęgła i dzwony Wg mnie nie można oceniać źle założonego cylindra po ilu się zatrze!! Najczęściej te wypowiedzi są ludzi którzy pierwszy raz w życiu zakładali cylindry albo zakładał im ktoś kto nie umieć założyć… Jak wiadomo cylindry s6 mają dość dużą moc w porównaniu z innymi podobnej klasy… Więc trzeba im dostarczyć odpowiednią ilośc oleju co nie zawsze jest spełniane
Własnie robi cylki ale nie robi tłoków do tych cylków tylko robi to firma Athena i przez te tloki się zacieraja.
Najczęściej te wypowiedzi są ludzi którzy pierwszy raz w życiu zakładali cylindry albo zakładał im ktoś kto nie umieć założyć....
Cylki były zakładane tak jak się należy i docierane też były prawidłowo.
Ale tak jak napisał SiWy, to przez kiepskie tłoki Atheny :/
Po pierwsze łożyska nie są wykonywane przez S6 tylko przez skf, gaźniki nie są robione przez s6 (są tylko modyfikowane) tylko przez dell'orto.
Dzięki za informacje :) tego nie wiedzialem :)
Znaczy co do tych gaźników to one są robione przez dell’orto a są tylko modyfikowane przez s6
Znaczy co do tych gaźników to one są robione przez dell'orto a są tylko modyfikowane przez s6
Wiem, przecież napisąłes to za pierwszym razem
PS. Koniec OT :P
Przepraszam ze odkopalem stary temat ale zainteresowalem się na powaznie cylkiem s6 sport pro. Podobno sa to bardzo dobre cylindry. A jak nie stage6 to co z alu rownajacego jego mocy???
hebo manston replica moc barzo podobna nawet hebo trochę mocniejsze albo malossi MHR replica:)
heh nie wiem czy to nie za wysoko
polini corsaż? Z tym że to jest żeliwo
Sam juz nie wiem. Jak się wq to kupie normalne malossi sport i tyle.